صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هر ۴۸۰ دانش‌آموز در خراسان رضوی یک مراقب سلامت دارند

  • کد خبر: ۱۸۵۸۶۹
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
هر ۴۸۰ دانش‌آموز در خراسان رضوی یک مراقب سلامت دارند
معاوت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: به ازای هر ۴۸۰ دانش آموز در استان یک مراقب سلامت تخصصی داریم.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

رضاکشتی دار در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: بر این اساس هم اکنون ۶۳۴ مراقب سلامت تخصصی در مدارس استان داریم.

وی افزود: در حال حاضر تعداد هزار و ۲۲۵ مراقب سلامت در استان کمبود داریم که هر سال تلاش داریم با آموزش رابطان بهداشتی این کمبود را در مدارس جبران کنیم.

معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: به این ترتیب در مدارس فاقد مراقب سلامت تخصصی یک رابط بهداشت که از معلمان پرورشی یا تربیت بدنی و یا هر معلم علاقمند می‌باشد انتخاب و تحت آموزش‌های لازم قرار می‌گیرند.

کشتی‌دار افزود: رابطان بهداشت در حوزه سلامت پیگیری طرح‌های بهداشتی و اجرای آن‌ها را در مدرسه بر عهده دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->