قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۱۲ استان طی امروز پارکینگ بیمارستان یا همراه سرای بیمار؟ | همراه سرای بیمارستان اکبر مشهد در حال ساخت پیگیری مجدانه مدیریت شهری درباره حادثه تصادف پاکبان مشهدی از مراجع قانونی تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده آقای قانون، هوای «محمد اقبالی»‌ها را داشته باش! سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان مشهدی پایین‌تر از متوسط استانی و کشوری | تحصیل در  ۳.۵ مترمربع مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمیته ملی فارغ التحصیلان چه تاثیری بر کاهش نرخ بیکاری دارد؟

  • کد خبر: ۱۸۶۰۰۴
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
کمیته ملی فارغ التحصیلان چه تاثیری بر کاهش نرخ بیکاری دارد؟
معاون اشتغال وزارت کار گفت: کمیته ملی فارغ التحصیلان با هم افزایی تمام دستگاه‌ها اجرایی شده است. تمام دستگاه‌ها از جمله معاونت علمی و وزارت کارو وزارت صمت برنامه‌های مشترکی را دارند و در انتظار روند کاهشی نرخ بیکاری فارغ التحصیلان هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز محمود کریمی بیرانوند با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقش هماهنگ کننده دستگاه ها، بخش خصوصی، کارفرمایان و ... در کاهش نرخ بیکاری را ایفاء می‌کند، گفت: تعاملات خوبی در بین معاونت اشتغال با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در خصوص راه اندازی سامانه جستجوی شغل، باشگاه کارآفرینان نوجوان، سامانه LMIS از جمله تکمیل ۱۲ میلیون رکورد اطلاعات مهارتی در ابرپروژه LMIS داشته ایم.

وی با اشاره به توانایی رهگیری اشتغال مهارت آموختگان در ۵ سال اخیر در سامانه LMIS، گفت: باید نقش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در تأمین مالی و درآمد زایی بنگاه‌های اقتصادی پررنگ‌تر از قبل باشد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال با تأکید بر ضرورت هم افزایی در شورای عالی اشتغال و نوسازی گفتمان آموزش‌های فنی و حرفه ای، بیان کرد: این سازمان در حوزه طرح‌های اشتغال زایی و پایدارسازی فرآیند کسب و کار عملکرد مطلوبی داشته است. بر اساس این گزارش، تبدیل پایگاه‌های مردمی اشتغال آفرینی به آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد، برگزاری نمایشگاه معرفی مشاغل مهارت محور کم سرمایه بر در سراسر کشور و ... از پیشنهادات ارائه شده توسط مدیران کل معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال بوده است.

بیرانوند با بیان اینکه دغدغه کاربردی کردن آموزش‌های دانشگاهی در دولت‌های قبل هم وجود داشته در دولت فعلی به ویژه با تمرکز بر رفع بیکاری فارغ‌التحصیلان، اقداماتی در وزارتخانه در حال انجام است گفت:در جلسه ۸۵ شورای عالی اشتغال رئیس جمهور به معاونت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ کرد که با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر نهاد‌ها برای بیکاران فارغ‌التحصیل مقطع ارشد و دکتری فوراً یک بسته پیشنهادی قابل اجرا داشته باشد. جلسه کارگروه ملی آن هم با حضور تمام نهاد‌ها متولی برگزار و مقرر شد متولیان تمام ظرفیت‌هایی که برای حل مساله وجود دارد را رصد و در قالب طرحی قابل اجرا پیشنهاد کنند.

وی درباره برنامه ریزی برای اشتغال فارغ التحصیلان گفت:کمیته ملی فارغ التحصیلان با هم افزایی تمام دستگاه‌ها اجرایی شده است. تمام دستگاه‌ها از جمله معاونت علمی و وزارت کارو وزارت صمت برنامه‌های مشترکی را دارند و در انتظار روند کاهشی نرخ بیکاری فارغ التحصیلان هستیم، طرح‌های مختلفی در حال انجام است.

وی ادامه داد: نهاد‌های مختلف مشوق‌های متفاوت بیمه‌ای، مالیاتی، آموزشی، فرهنگی و… دارند که جامعه کار و تولید از آن‌ها مطلع نیست، زیرا اطلاع رسانی خوبی انجام نشده است. حتی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم مشوق‌های بیمه‌ای و کارفرمایی و کارورزی خوبی وجود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->