نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

کلاس‌های ابتدایی بدون معلم باید تا نیمه مهر منتظر بمانند!

  • کد خبر: ۱۸۶۰۳۷
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
کلاس‌های ابتدایی بدون معلم باید تا نیمه مهر منتظر بمانند!
وزیر آموزش و پرورش درباره کلاس‌های درس بدون معلم دوره ابتدایی گفت: به دلیل خالی ماندن بخشی از ظرفیت آزمون استخدامی، تعدادی از کلاس‌های درس دوره ابتدایی بدون معلم مانده است، که در این باره اقدام لازم انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز رضا مراد صحرایی امروز در حاشیه یادواره شهدای دانش‌آموز در پاسخ به پرسش تسنیم درباره کلاس‌های درس بدون معلم بویژه در دوره ابتدایی گفت: متاسفانه، چون تمام ظرفیت آزمون استخدامی کامل نشد، تعدادی از کلاس‌های درس بدون معلم مانده که تا نیمه‌های مهر برای آن‌ها معلم تامین می‌شود.

وی درباره تعداد کلاس‌های درس بدون معلم، افزود: آمار دقیق در دست نیست و تعداد خیلی کم است و به تعداد ظرفیت باقی‌مانده آزمون استخدامی است، این موضوع طبیعی است، درسال‌های گذشته هم چنین وضعیتی داشتیم، امیدوارم آزمون استخدامی سال آینده امسال برگزار شود تا این مشکلات را نداشته باشیم.

(پیش از این سجاد صدیقی مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش از خالی ماندن ۱۱ هزار ظرفیت از ۲۸ هزار ظرفیت موجود آزمون آموزگاری خبر داده بود.)

پایش کیفیت آموزشی هر ۳ سال یک‌بار

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره نظام پایش ملی گفت: اگر ان‌شالله تصویب شود، برنامه این است که در پایان دوره سه ساله یک پایش ملی از کیفیت نظام آموزشی داشته باشد.

صحرایی در ادامه صحبت‌های خود گفت: سال تحصیلی جدید با شعار کلیدی مدرسه قوی ایران قوی آغاز شد و در ادامه جشن‌های مرتبط با سال تحصیلی امروز شاهد برگزاری مراسم یادبود ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز در ۳۶ هزار مدرسه کشور توسط سازمان بسیج دانش‌آموزی بودیم.

وی افزود: شهدای دانش‌آموز مایه اصلی قدرت امروز کشور هستند و قدرتی و اثرگذاری امروز ما در منطقه و اینکه دشمن جرئت تعرض به خاک کشور را ندارد، حاصل خون پاک شهدا بویژه شهدای دانش‌آموز است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید در دره سنی ۱۴ تا ۱۸ سال داشتیم که حتی سن برخی هم کمتر از این عدد بود که آن‌ها می‌توانند الگوی مناسبی برای دانش آموزان باشند.

صحرایی درباره برقراری عدالت آموزشی در مدارس کشور گفت: عدالت آموزشی نقطه مرکزی همه برنامه‌های آموزش و پرورش است که در این زمینه ده‌ها اقدام از جمله ساختن فضای آموزشی با کیفیت در سراسر کشور، تامین معلم باکیفیت، تهیه نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان مناطق محروم، شاداب سازی فضای مدارس، همکاری با برخی نهاد‌ها از جمله بنیاد برکت برای ساخت مدرسه در مناطق محروم، جمع‌آوری مدارس کانکسی، اهدای کتاب‌های درسی رایگان در برخی مناطق محروم و توزیع کتاب درسی با ۸۵ درصد تخفیف در برخی مناطق کشور صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تمرکز امسال ما بر کیفیت است، گفت: هم در آموزش، آزمون‌هاو هم پرورش و بویژه در حوزه مسائل پرورشی برنامه امید، ایمان، نشاط، خودباوری و خردورزی و هویت را مورد توجه قرار دادیم.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره آیین‌نامه ستاد راهبری و نظارت تعلیم و تربیت که توسط رئیس جمهور اعلام شد، اظهار کرد: یک ستاد در شورای عالی آموزش و پرورش از حدود دو سال قبل با عنوان ستاد راهبری سند تحول بنیادین تصویب شده است که ریاست آن برعهده معلون اول رییس جمهور است و به زودی درباره جلسه آن درباره طرح ملی مهارت برگزار خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->