آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وجود ۳۰۳هزار واحد ساختمانی نا‌پایدار و فرسوده در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۶۲۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
وجود ۳۰۳هزار واحد ساختمانی نا‌پایدار و فرسوده در خراسان رضوی
مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: ۳۰۳ هزار واحد ناپایدار و بافت فرسوده در استان نیاز به کمک ویژه دارد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، وحید داعی در جمع نمایندگان شهرستان‌های استان در هفدهمین اجلاس رسمی شورای اسلامی خراسان رضوی درخصوص مشکلات و معضلات حوزه مسکن تصریح کرد:  امروز ما در کشور بر مبنای ۴ میلیون مسکن که دولت پیش بینی کرده ساخت وساز را پیش گرفتیم که ۳۹۱هزار سهم خراسان رضوی در طول ۴ سال است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان افزود: این تعداد مسکن ۴ بخش دارد بخش اول حمایتی است، از این تعداد ۱۹۵ هزار واحد دولت همزمین تامین می‌کند و هم تسهیلات داده می‌شود؛ که این بخش به دو روش انبوه سازی و یا واگذاری به خود مردم انجام می‌شود.

وی افزود: بخش دوم که نقش شهرداری ها پر رنگ است بحث نوسازی مسکن در بافت فرسوده است که میزان آن ۵۶ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده استان است. از این میزان حدود ۳۰۳هزار واحد ناپایدار داریم داریم که نیاز به کمک ویژه است. شهرداری هاو شوراها نقش بسزایی در ارائه بسته های تخفیفی و تشویقی در خصوص نوسازی بافت فرسوده دارد.

به گفته وی، ما برای ۹۶ تا شهر با کمک شهرداری ها بسته تشویقی تعیین کردیم و به کمیسیون پنج تحویل داده شده است و این موضوع امکان پذیر است. ما تقاضا داریم در بحث بسته های تشویقی نگاه ویژه ای از سوی شهرداری انجام شود.

داعی ادامه داد: بخش سوم بخش خود مالک زمین است. ۷۵هزار واحد مسکونی در این بخش قرار دارد که بدون سپرده گذاری تسهیلات داده می شود و حتی فرم ج هم نیازی ندارد.

به گفته مدیر کل راه و شهرسازی استان، بخش چهارم که مربوط به حوزه روستایی است ۶۴ هزار واحد می باشد که به شکلی خراسانرضوی رتبه اول خانوار بالای ۲۵ هزار نفر در کشور دارد.

رییس شورای اسلامی استان خراسان رضوی نیز در ادامه این جلسه گفت: وعده ساخت مسکن که در کشور عنوان شده ما هم اعلام کردیم امادگی ساخت۱۰۰هزار واحد مسکن را در مشهد داشته باشیم.

موسی الرضا حاجی بگلو در ادامه افزود: ما اعتقاد داریم اگر مسکن سازی در شهرها و‌ روستاها شکل بگیرد به تبع ان اشتغال و تولیدرا به همراه دارد ما به دنبال آن بودیم وعده ساخت مسکن در مشهد را به سرعت عملیاتی کنیم و پیگیر این موضوع به جد هستیم. برای ساخت مسکن کمک کنید چون این آمادگی در شهرداری وجود دارد.

وی افزود: خوشبختانه قرار داد ساخت ۵۵ هزار واحد مسکونی با دو بانک صورت گرفته است ما نگاهمان این است که به دولت کمک کنیم ولی انتظار داریم مجموعه راه و شهرسازی هم پای کار باشند تا این تعداد ساخت مسکن امکان پذیر باشد. به سختی سرمایه گذار را جذب می کنیم و باید کمک کنیم این سرمایه گذار حفظ شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ما گلایه مندی از شهرهای جدید بینالود و‌ گلبهار داریم، چه دلیلی دارد بعد از دو سال سرپرست داشته باشد چرابه دلیل اختلافات این دو مجموعه بزرگ با سرپرست اداره می شود.

وی افزود: در بحث بینالود هم باید کمک شود رونق ساخت و ساز مسکن انجام شود. ما تقاضا داریم در کمیسیون ماده پنج از شورای استان دعوت شود، چنانچه حق رای نداریم اما می توانیم کمک حال باشیم.

حاجی بگلو افزود: ما در شورای شهر مشهد به دنبال کمیسیون در حوزه ساخت مسکن هستیم که در مناطق کم برخوردار پروانه رایگان صادر کنیم و نظام مهندسی هم در این راستا هزینه هایش را کمتر کند تا ساخت مسکن در آن محدوده سرعت بگیرد.

حاجی بگلو در حاشیه این مراسم نیز گفت: امروز در هفدهمین جلسه شورای اسلامی استان یکی از دستورالعمل‌ها انتخاب حسابرس سازمان همیاری‌های شهرداری‌های استان بود. از دیگر دستور کار‌های ما دعوت راه و شهرسازی استان به اجلاس بود که در رابطه با طرح‌های تفصیلی شهر‌های استان صحبت به عمل آید. طرح‌های تفصیلی در بسیاری از شهرستان‌ها انجام نشده و ساخت و ساز‌ها به درستی انجام نشده است.

به گفته رییس شورای اسلامی استان، ما به دنبال ساختاری هستیم تا هر چه سریعتر بحث طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان‌ها شکل بگیرد. یکی از دلایلی که می‌تواند در حوزه ساخت و ساز کمک کند همین طرح‌های تفضیلی است که باید هر چه سریعتر انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->