گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

وجود ۳۰۳هزار واحد ساختمانی نا‌پایدار و فرسوده در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۶۲۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
وجود ۳۰۳هزار واحد ساختمانی نا‌پایدار و فرسوده در خراسان رضوی
مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: ۳۰۳ هزار واحد ناپایدار و بافت فرسوده در استان نیاز به کمک ویژه دارد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، وحید داعی در جمع نمایندگان شهرستان‌های استان در هفدهمین اجلاس رسمی شورای اسلامی خراسان رضوی درخصوص مشکلات و معضلات حوزه مسکن تصریح کرد:  امروز ما در کشور بر مبنای ۴ میلیون مسکن که دولت پیش بینی کرده ساخت وساز را پیش گرفتیم که ۳۹۱هزار سهم خراسان رضوی در طول ۴ سال است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان افزود: این تعداد مسکن ۴ بخش دارد بخش اول حمایتی است، از این تعداد ۱۹۵ هزار واحد دولت همزمین تامین می‌کند و هم تسهیلات داده می‌شود؛ که این بخش به دو روش انبوه سازی و یا واگذاری به خود مردم انجام می‌شود.

وی افزود: بخش دوم که نقش شهرداری ها پر رنگ است بحث نوسازی مسکن در بافت فرسوده است که میزان آن ۵۶ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده استان است. از این میزان حدود ۳۰۳هزار واحد ناپایدار داریم داریم که نیاز به کمک ویژه است. شهرداری هاو شوراها نقش بسزایی در ارائه بسته های تخفیفی و تشویقی در خصوص نوسازی بافت فرسوده دارد.

به گفته وی، ما برای ۹۶ تا شهر با کمک شهرداری ها بسته تشویقی تعیین کردیم و به کمیسیون پنج تحویل داده شده است و این موضوع امکان پذیر است. ما تقاضا داریم در بحث بسته های تشویقی نگاه ویژه ای از سوی شهرداری انجام شود.

داعی ادامه داد: بخش سوم بخش خود مالک زمین است. ۷۵هزار واحد مسکونی در این بخش قرار دارد که بدون سپرده گذاری تسهیلات داده می شود و حتی فرم ج هم نیازی ندارد.

به گفته مدیر کل راه و شهرسازی استان، بخش چهارم که مربوط به حوزه روستایی است ۶۴ هزار واحد می باشد که به شکلی خراسانرضوی رتبه اول خانوار بالای ۲۵ هزار نفر در کشور دارد.

رییس شورای اسلامی استان خراسان رضوی نیز در ادامه این جلسه گفت: وعده ساخت مسکن که در کشور عنوان شده ما هم اعلام کردیم امادگی ساخت۱۰۰هزار واحد مسکن را در مشهد داشته باشیم.

موسی الرضا حاجی بگلو در ادامه افزود: ما اعتقاد داریم اگر مسکن سازی در شهرها و‌ روستاها شکل بگیرد به تبع ان اشتغال و تولیدرا به همراه دارد ما به دنبال آن بودیم وعده ساخت مسکن در مشهد را به سرعت عملیاتی کنیم و پیگیر این موضوع به جد هستیم. برای ساخت مسکن کمک کنید چون این آمادگی در شهرداری وجود دارد.

وی افزود: خوشبختانه قرار داد ساخت ۵۵ هزار واحد مسکونی با دو بانک صورت گرفته است ما نگاهمان این است که به دولت کمک کنیم ولی انتظار داریم مجموعه راه و شهرسازی هم پای کار باشند تا این تعداد ساخت مسکن امکان پذیر باشد. به سختی سرمایه گذار را جذب می کنیم و باید کمک کنیم این سرمایه گذار حفظ شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ما گلایه مندی از شهرهای جدید بینالود و‌ گلبهار داریم، چه دلیلی دارد بعد از دو سال سرپرست داشته باشد چرابه دلیل اختلافات این دو مجموعه بزرگ با سرپرست اداره می شود.

وی افزود: در بحث بینالود هم باید کمک شود رونق ساخت و ساز مسکن انجام شود. ما تقاضا داریم در کمیسیون ماده پنج از شورای استان دعوت شود، چنانچه حق رای نداریم اما می توانیم کمک حال باشیم.

حاجی بگلو افزود: ما در شورای شهر مشهد به دنبال کمیسیون در حوزه ساخت مسکن هستیم که در مناطق کم برخوردار پروانه رایگان صادر کنیم و نظام مهندسی هم در این راستا هزینه هایش را کمتر کند تا ساخت مسکن در آن محدوده سرعت بگیرد.

حاجی بگلو در حاشیه این مراسم نیز گفت: امروز در هفدهمین جلسه شورای اسلامی استان یکی از دستورالعمل‌ها انتخاب حسابرس سازمان همیاری‌های شهرداری‌های استان بود. از دیگر دستور کار‌های ما دعوت راه و شهرسازی استان به اجلاس بود که در رابطه با طرح‌های تفصیلی شهر‌های استان صحبت به عمل آید. طرح‌های تفصیلی در بسیاری از شهرستان‌ها انجام نشده و ساخت و ساز‌ها به درستی انجام نشده است.

به گفته رییس شورای اسلامی استان، ما به دنبال ساختاری هستیم تا هر چه سریعتر بحث طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان‌ها شکل بگیرد. یکی از دلایلی که می‌تواند در حوزه ساخت و ساز کمک کند همین طرح‌های تفضیلی است که باید هر چه سریعتر انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->