تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

ملی‌پوش زنان اسکیت ایران در فینال بازی‌های آسیایی هانگژو

  • کد خبر: ۱۸۶۵۸۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴
ملی‌پوش زنان اسکیت ایران در فینال بازی‌های آسیایی هانگژو
یک عضو تیم ملی اسکیت زنان ایران به فینال بازی‌های هانگژو صعود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نگین شیخی ملی‌پوش اسکیت سرعت زنان ایران بعد از صعود به فینال ماده ۱۰۰۰ متر بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو اظهار داشت: خوشبختانه اسکیت برای دومین بار در بازی‌های آسیایی شرکت کرد. البته برای اولین بار است که تمام ظرفیت‌ها را پر کردیم و بچه‌ها در قالب تیمی کامل در مسابقات حضور داشتند.

وی ادامه داد: برای نخستین مرتبه در تاریخ اسکیت سرعت، ما در چنین پیستی پا زدیم. خدا را شکر می‌کنم که هم در بخش بانوان و هم در بخش آقایان توانستیم به فینال برسیم. از نتیجه‌ای که خودمان کسب کردیم خیلی راضی هستم؛ البته ناراحتم که نتوانستم برای کشورم مدال بگیرم، ولی خوشحالم که چنین جایگاهی را به دست آوردیم.

ملی‌پوش اسکیت ایران در پاسخ به این سؤال که آیا فکر می‌کرد فینالیست شود، خاطرنشان کرد: ابتدا وقتی پیست را دیدم اصلا فکر نمی‌کردم به فینال راه پیدا کنم، ولی آمده بودیم نتیجه خوبی بگیریم، به همین دلیل تمام تلاش خود را به‌کار گرفتیم. تا لحظه‌ای که می‌توانستم پیش رفتم.



شیخی ضمن اظهار امیدواری برای افزایش حمایت‌ها از اسکیت گفت: امیدوارم نگاه متفاوتی به اسکیت داشته باشیم. صعود به فینال در دومین حضور، کار ساده‌ای نیست. بچه‌های ما شایسته هستند چنین پیست و موادی در اختیارشان قرار بگیرد.

وی در پایان، در خصوص احتمال مدال‌آوری در دوره‌های بعدی بازی‌های آسیایی تصریح کرد: اگر زمین داشته باشیم، فکر می‌کنم به راحتی می‌توانیم با کره جنوبی و چین تایپه رقابت کنیم.

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->