شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

ایکس برابر «ایکس»؛ ماسک شاکی خصوصی پیدا کرد

  • کد خبر: ۱۸۶۹۷۲
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
ایکس برابر «ایکس»؛ ماسک شاکی خصوصی پیدا کرد
یک آژانس تبلیغاتی، ایلان ماسک و شرکت توییتر را که به X تغییر نام داده به «رقابت ناعادلانه و نقض علائم تجاری» و نقض قانون عرفی فلوریدا متهم و از آن شکایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک آژانس تبلیغاتی به نام X Social Media LLC، ایلان ماسک و شرکت توییتر را که به X تغییر نام داده به «رقابت ناعادلانه و نقض علائم تجاری» و نقض قانون عرفی فلوریدا با استفاده از شیوه‌های تجاری فریبنده و غیرمنصفانه متهم و از آن شکایت کرد.

شرکت X Social Media LLC در متن شکایت خود عنوان کرده که از سال ۲۰۱۶ به طور مداوم با علامت تجاری ثبت شده خود مشغول فعالیت بوده و تغییر نام توییتر به X Corp و استفاده از علامت اختصاری X ضرر مالی هنگفتی را به این شرکت تبلیغاتی زده است.

این شرکت همچنین ادعا کرده که برای جذب مشتریان بالقوه خود تاکنون بیش از ۴۰۰ میلیون دلار روی تبلیغات فیسبوک سرمایه‌گذاری کرده و اکنون تغییر نام تجاری توییتر مشتریانش را سردرگم کرده و بر درآمد آن تأثیر منفی گذاشته است.

در حال حاضر مدیر این شرکت تبلیغاتی از دادگاه خواسته که علاوه بر محکوم کردن ایلان ماسک به تغییر دوباره نام X، مبلغ نامشخصی هم به عنوان غرامت به این شرکت پرداخت کند.

به ادعای الکساندرا رابرتز استاد حقوق، اگرچه شلوغ بودن دادگاه‌ها به دلیل شکایات مشابه مردم و موسسات از یکدیگر، صفی طولانی در این خصوص به راه انداخته، اما به دلیل تعدد موسسات و شرکت‌هایی که با ایکس نام آن‌ها آغاز می‌شوند، بعید است شکایت از ایلان ماسک به جایی راه پیدا کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->