متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است
سرخط خبرها

امکان غربالگری «رایگان» دو «سرطان» شایع در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

  • کد خبر: ۱۸۷۰۶۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
امکان غربالگری «رایگان» دو «سرطان» شایع در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
بر اساس اعلام سازمان تأمین‌اجتماعی، بیمه‌شدگان می‌توانند با مراجعه به مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور در طرح رایگان غربالگری دو سرطان‌ شایع شرکت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان این سازمان توصیه کرد با مراجعه به مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور و شرکت در طرح رایگان غربالگری سرطان‌های شایع، از وضعیت سلامتی روده بزرگ و سینه که از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان و مردان است، اطمینان حاصل کنند.

دکتر مهدی اسلامی با اشاره به رویکرد سلامت‌محور بخش درمان تأمین‌اجتماعی و توجه ویژه به سالمندان و میانسالان تحت پوشش گفت: با توجه به افزایش آمار ابتلا به برخی از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ و سینه (پستان) که از ۵ سرطان شایع کشوری است و لزوم تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و شروع درمان به‌موقع، اجرای طرح‌های غربالگری سرطان روده بزرگ و سینه از سال ۱۴۰۰ در مراکز درمانی ملکی این سازمان آغاز شده و از سال ۱۴۰۱ تاکنون، پیشرفت قابل توجهی داشته است.

اسلامی با اشاره به تشکیل پرونده برای بیماران مزمن در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی افزود: سلامت بازنشستگان، به‌خصوص سالمندان بازنشسته و افراد تحت تکفل آنان، برای سازمان تأمین‌اجتماعی اهمیت ویژه‌ای دارد. به علت افزایش بار بیماری‌ها و نوع بیماری‌های شایع در این گروه سنی، هزینه‌های درمانی یک فرد سالمند، حدود ۳ برابر هزینه درمان سایر گروه‌های سنی است و لذا این سازمان با هدف پیشگیری و اقدام به‌موقع در مورد درمان بیماری‌های مزمن در این گروه سنی از مدت‌ها قبل با اجرای برنامه‌هایی مانند افزایش سطح سواد سلامت سالمندان، گام‌هایی در راستای آموزش خودمراقبتی و با هدف صیانت از سلامت این قشر ارزشمند جامعه برداشته است.

وی ادامه داد: همچنین سازمان تأمین‌اجتماعی با ایجاد اداره‌ای تحت عنوان اداره مدیریت بیماری‌های مزمن و سالمندی در ساختار تشکیلاتی معاونت درمان، درصدد تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و جلوگیری از ناتوانی زودرس و در نتیجه افزایش کیفیت زندگی و سالمندی سالم برآمده است.

وی در تشریح نتایج اجرای طرح غربالگری سرطان سینه در مراکز درمانی این سازمان گفت: مطابق آمار غربالگری، موارد مثبت سرطان سینه شناسایی شده در مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال‌های اخیر با رشد مواجه بوده است و پیش‌بینی می‌شود با فراهم کردن کامل شرایط پیاده‌سازی طرح و همچنین افزایش اطلاع‌رسانی به جمعیت بیمه‌شده تحت پوشش سازمان، شناسایی موارد بیشتری از این طیف بیماری‌ها را در سطح کشور شاهد باشیم.

اسلامی افزود: در ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۲، به ترتیب تعداد افراد شرکت کننده در طرح غربالگری سرطان سینه ۵‏/۱۱۷ درصد، تعداد افراد ارجاع شده به ماموگرافی ۳‏/۱۷۹ درصد، تعداد افراد با ماموگرافی مثبت ۸‏/۱۹۸ درصد، تعداد افراد نمونه‌برداری شده ۲‏/۱۸۸ درصد و تعداد سرطان شناسایی شده ۱‏/۳۲۳ درصد نسبت به آمار ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱، رشد داشته است.

به گفته معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی، آمار غربالگری سرطان روده بزرگ در مراکز درمانی ملکی تأمین‌اجتماعی نیز با رشد قابل توجهی مواجه بوده است به‌طوری که در ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۲، تعداد افراد شرکت‌کننده در طرح غربالگری ۹۶ درصد، تعداد افراد با Fit مثبت ۲‏/۱۷۷ درصد، تعداد افراد کولونوسکوپی شده ۷‏/۱۴۵ درصد و تعداد سرطان شناسایی شده ۳‏/۳۱۴ درصد نسبت به آمار ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تأکید بر اهمیت پیشگیری از سرطان و امکان کنترل و درمان مطلوب‌تر این بیماری درصورت شناسایی به‌موقع آن گفت: بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی می‌توانند با مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مشخص شده ملکی این سازمان و شرکت در طرح رایگان غربالگری سرطان‌های شایع و انجام اقدامات طبی ساده، از وضعیت سلامت خود در زمینه روده بزرگ و سینه اطمینان حاصل کنند.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی خاطرنشان کرد: هدف از این طرح غربالگری، شناسایی بیماران مشکوک یا مبتلا به سرطان در مراحل اولیه و درمان به‌موقع و اثربخش است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->