شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

«اسکار» مهران مدیری ساخته می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۸۷۰۷۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
«اسکار» مهران مدیری ساخته می‌شود؟
اسکار برنامه تازه مهران مدیری از ساترا درخواست مجوز کرده و بعد از اتمام مراحل تولید بقیه فرآیند آن در شورای مجوز سازمان تنظیم و مقررات صوت و تصویر فراگیر پیگیری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چندی پیش خبری از فیلم «ساعت ۶ صبح» منتشر شد که مهران مدیری با بازیگرانی همچون سمیرا حسن‌پور، مهرداد صدیقیان، مونا فرجاد، تینو صالحی، سعید زارعی و جمعی از بازیگران تئاتر و سینما فیلمبرداری اثر جدید خود را به پایان رساند.

معلوم نیست این کار تازه راهی جشنواره فیلم فجر خواهد شد و یا در زمانی دیگر رنگ پرده را به خود می‌بیند؟ اما خبر دیگر از اجرای برنامه جدید مهران مدیری است که «اسکار» نام دارد. در کنار دست به دست شدن این خبر، گمانه‌زنی‌هایی هم منتشر شد که این برنامه از ساترا مجوز نگرفته و این برنامه وجود خارجی ندارد.

پیگیری‌ها از سازمان تنظیم و مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) نشان می‌دهد این برنامه برای اخذ مجوز اقدام کرده و بعد از اتمام مراحل تولید و ارسال قسمت‌های برنامه برای بررسی در شورای صدور مجوز ساترا، نتیجه صدور مجوز انتشار مشخص خواهد شد.

البته برخی در فضای رسانه این سؤال را مطرح کردند که آیا مهران مدیری در برنامه «اسکار» از سینما می‌گوید یا به دلیل سابقه و کارنامه کاری‌اش به سمت فضای کمدی و طنز خواهد رفت؟ گمانه‌زنی‌ها کماکان وجود دارد و باید دید در ادامه جزئیات این برنامه چه خواهد بود؟

این‌طور که گفته می‌شود برنامه اسکار از روی مسابقه خارجی «task master» ساخته می‌شود. همچنین سازندگان برنامه این روز‌ها در لوکیشن این برنامه مستقرند و مهران مدیری همراه با نیما شعبان نژاد، مجری‌های این برنامه خواهند بود.

مهران مدیری این روز‌ها پدر گواردیولا و نسخه سریالی خائن‌کشی را در نمایش‌خانگی دارد که البته به قسمت‌های پایانی‌شان رسیدند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->