شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

ممنوع التصویری «مهران مدیری» در شبکه نمایش خانگی شایعه است؟

  • کد خبر: ۱۸۸۷۱۴
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
ممنوع التصویری «مهران مدیری» در شبکه نمایش خانگی شایعه است؟
خبر ممانعت از صدور مجوز برای برنامه جدید مهران مدیری و تکذیبیه متعاقب آن از سوی صادرکننده مجوز یکی از صدها شایعاتی است که به واسطه فضای مجازی و نبود امکان نظارت صحیح بر آن به وجود آمد اما لازم است در این راستا به نکاتی توجه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبر ممانعت از صدور مجوز برای برنامه جدید مهران مدیری و تکذیبیه متعاقب آن از سوی صادرکننده مجوز یکی از صدها شایعاتی است که به واسطه فضای مجازی و نبود امکان نظارت صحیح بر آن به وجود آمد اما نکته پنهان و مهمتر این اتفاق، فقدان ضمانت تولید و انتشار برنامه‌هایی نظیر آن است که نیمه ماندن آنها بارها اتفاق افتاده است. با توجه به اینکه سابقه نیمه‌کاره رها کردن برنامه‌ها و سریال‌ها در چنین شرایطی تکرار شده‌اند باید بر موضوع دیگری متمرکز شد و به آن پرداخت.

این اتفاق ناخوشایند دو نتیجه منفی دارد که در طولانی‌مدت به بی‌اعتمادی مخاطب درباره تولیدات شبکه خانگی و جایگزینی محصولات مشابه خارج از این شبکه خواهد انجامید. یکی اینکه افرادی که محصولات رها شده را خریداری کرده‌اند دچار خسران مالی شده و احساس باری به هر جهت بودن شبکه خانگی را می‌کنند و دیگر آنکه از لحاظ روحی حس سرخوردگی و ناتمام ماندن کاری را تا ابد در سر خواهند داشت.

با توجه به آنکه ما خود را مسلمان و مقید به شرع و قانون جمهوری اسلامی می‌دانیم اینجا مسئله حق‌الناس پیش می‌آید. تهیه‌کننده که به اندازه هزینه تولید و گاه چند برابر آن بازگشت هزینه داشته و مسئولان ناظر بر مجوز و محتوا هم که بودجه دولتی دارند و وظایف خود را انجام داده‌اند. این وسط می‌مانند خریداران این محصولات که در این اوضاع آشفته اقتصادی هزینه کرده‌اند و جای سرگرم شدن و تبعات مثبت دیگر این محصولات دچار سرخوردگی و ضرر مالی شده‌اند.

برای همین لازم است که ناظران و صادرکنندگان مجوز انتشار بندی را در قوانین خود لحاظ کنند تا هر تهیه‌کننده‌ای خود را ملزم به اتمام برنامه‌های سریالی کند و در غیر این صورت تمام خسارت به وجود آمده از طرف خریداران را بپردازد. این‌طوری تهیه‌کنندگان حواس خود را جمع می‌کنند تا مطابق قوانین موجود تولید کنند و پس از چند قسمت اولیه که منجر به بازگشت سرمایه و سود می‌شود نسبت به این مقوله بی‌تفاوت نباشند.

مشهود است که این امر ملزم به وجود موارد قانونی است اما مهمتر از آن اجرای صحیح و مشخص شدن مسئولیت این اجراست که اعاده حق‌الناس را به صورت صحیح انجام دهد.

از طرفی شایعاتی نظیر مورد مذکور ابتدای این یادداشت به وجود نخواهد آمد که برخی از تهیه‌کنندگان به واسطه این آب گل‌آلود ماهی بگیرند یا ناظران بر مجوزها به دلیل نگرانی در به وجود آمدن این موضوع دچار سختگیری در اعطای مجوزها شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->