یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: ایران آماده تعمیق همکاری‌ها با سوریه در مبارزه با تروریسم است

  • کد خبر: ۱۸۷۳۸۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
سرلشکر باقری: ایران آماده تعمیق همکاری‌ها با سوریه در مبارزه با تروریسم است
در پی جنایت تروریستی حمله پهپادی به جشن فارغ التحصیلان دانشگاه افسری ارتش سوریه در استان حمص، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پیامی به وزیر دفاع و رئیس ستاد کل ارتش این کشور، این جنایت بزرگ را محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر باقری در این پیام بر آمادگی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران برای تداوم و تعمیق همکاری‌ها در مبارزه جدی‌تر با تروریسم و ریشه‌ها و عوامل آن تاکید کرد.

متن پیام به این شرح است:

برادران مکرم.

سپهبد «علی محمود عباس» وزیر محترم دفاع سوریه

سپهبد «عبدالکریم محمود ابراهیم» رئیس محترم ستاد کل ارتش سوریه

سلام علیکم.

جنایت تروریستی حمله پهپادی به دانشگاه افسری ارتش سوریه در استان حمص که منجر به شهادت و مجروحیت صد‌ها تن از نظامیان و شهروندان سوری گردید، بار دیگر ماهیت پلید، جنایتکار و ضدبشری تروریست‌های تکفیری و رسوایی حامیان آن‌ها را آشکار کرد و به جهانیان نشان داد استفاده ابزاری و سیاسی از گروه‌های تروریستی نه تنها اراده ملت‌ها را تضعیف نخواهد کرد بلکه آن‌ها را مصمم به ادامه مقاومت تا نابودی تروریست‌ها و ناکامی حامیان آنان خواهد ساخت و دولت‌های حامی این تروریست‌ها نیز باید پاسخگوی این جنایت بزرگ باشند.

با محکومیت شدید این جنایت و تسلیت به دولت، ملت و نیرو‌های مسلح سوریه، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، از درگاه خداوند متعال شفای عاجل مجروحان حادثه را طلب نموده و بر آمادگی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران برای تداوم و تعمیق همکاری‌ها در مبارزه جدی‌تر با تروریسم و ریشه‌ها و عوامل آن تاکید می‌کنیم.

سرلشکر پاسدار محمد باقری
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->