واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشکلات ایران و عراق در حوزه آب و ریزگردها به صورت علمی حل شود+ فیلم

  • کد خبر: ۱۸۷۴۹۳
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
مشکلات ایران و عراق در حوزه آب و ریزگردها به صورت علمی حل شود+ فیلم
قائم مقام وزیر علوم گفت: مشکل اصلی بین دو کشور ایران و عراق، مسئله آب و ریزگردهاست که اگر همکاری علمی دو کشور وجود نداشته باشد قابل حل نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حدادی اصل در افتتاحیه همایش هفته علم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق با اشاره به تعاملات علمی گسترده دو کشور گفت: جلسه امروز ماحصل پیگیری‌های وزرای علوم دو کشور است که پس از حضور هیات ایرانی در عراق شکل گرفت.

وی ادامه داد: در همایش هفته علم چند محور برای بررسی وجود دارد که به اختصار به آن اشاره می‌شود؛ مشکل اصلی بین دو کشور ایران و عراق مسئله آب و ریزگردهاست که اگر همکاری علمی دو کشور وجود نداشته باشد قابل حل نیست.

حدادی اصل عنوان کرد: توانمندی‌های ایران در حوزه‌های مختلف علمی بالاست به گونه‌ای که امروز ایران در عرصه‌های نانو، بیوتکنولوژی، تعمیرات هواپیما و... صاحب علم و تجربه بالایی است.

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان خاطرنشان کرد: امروز نیازمند تقویت زبان فارسی و عربی برای تعامل علمی دو کشور و حذف زبان‌های غربی در این تعامل علمی و پژوهشی هستیم تا از راه تقویت همکاری‌های منطقه ای، دولت‌های مسلمان را قوی‌تر کنیم.

حدادی اصل تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ۵۷۱ پژوهشگاه و ۵۱ پارک علم و فناوری دارد و امروز، زیست بوم فناوری منطقه در اختیار ماست. ایران خواهان انتقال تجربیات در حوزه رشد و کارآفرینی به دانشگاه‌های جمهوری عراق می‌باشد و امیدواریم این همایش‌ها در فصول گوناگون و با حضور جمع بیشتری از دانشگاه‌ها و اساتید ۲ کشور برگزار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->