۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات یازدهم اسفندماه در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۷۶۰۰
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۷
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات یازدهم اسفندماه در مشهد
۳۰ معتمد محلی در مشهد با رای گیری از میان خودشان، هشت عضو اصلی و پنج عضو علی البدل هیات اجرایی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در مشهد را انتخاب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، به ترتیب بیشترین آرا "رضا خوراکیان"، "حسن موحدیان"، "حسین شادکام"، "محسن ذاکریان"، "محمد تقی فخریان"، "محمد حسین زاده عیش آبادی"، "حمید صفای نیکو" و "محمد رضا قلندرشریف" به عنوان هشت عضو هیات اجرایی انتخابات ۱۱ اسفندماه سال جاری در شهر و بخش مرکزی مشهد هستند.

معتمدین محلی با نظر فرمانداری مشهد و مشورت هیات نظارت برانتخابات تعیین شده‌اند.

فرماندار مشهد در سخنانی در این جلسه گفت: به عنوان متولی برگزاری انتخابات در مشهد برنامه ریزی برای مشارکت بیشتر مردم در انتخابات را در دستور کار فرمانداری مشهد قرار داده ایم.

محسن داوری افزود: مشهد ۵۲ درصد جمعیت خراسان رضوی را در خود جای داده است و ضریب مشارکت انتخابات در این شهر و روستا‌های بخش مرکزی بسیار تاثیرگذار است، هر چه مشارکت در این مناطق بالا برود مشارکت در استان بالا خواهد رفت.

وی از ایجاد کمیته‌هایی برای جلب مشارکت بالای شهروندان در انتخابات پیش رو خبر داد و با بیان اینکه مدقمه برگزاری انتخابات پرشور و سالم هیات اجرایی قوی است، گفت: انتخاب مجموعه ۳۰ نفری معتمدین محلی برای شهر و روستا‌های بخش مرکزی مشهد از میان افراد مومن، معتمد و کاردان و از همه چهره‌ها و گرایش‌های سیاسی صورت گرفته است.

پیش ثبت نام ۲ هزار نفر از حوزه انتخابیه مشهد در انتخابات مجلس شورای اسلامی

داوری بیان داشت: ۲هزار و ۱۶ نفر در مرحله پیش ثبت انتخابات از حوزه انتخابیه مشهد و کلات ثبت نام شده اند که نسبت به دوره قبل انتخابات مجلس ۳.۸ برابر شده اند.

وی ادامه داد: ۱۹ درصد ثبت نام شده‌ها از بانوان هستند که نشان از افزایش مشارکت بانوان در مرحله ثبت نام در مقایسه با دوره قبلی انتخابات مجلس دارد.

مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: حضور منتخبین معتمدین محلی در هیات اجرایی انتخابات مشهد نشان دهنده این است که سرنوشت مردم توسط خود مردم رقم می‌خورد.

محمد کمال سروی‌ها افزود: امیدوارم انتخابات در فضایی سالم، رقابتی و با مشارکت بالا برگزار شود.

خراسان رضوی در قالب ۱۲ حوزه انتخابیه ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که از این تعداد پنج نماینده سهم حوزه انتخابیه مشهد و کلات است.

همچنین ۶ نماینده نیز از این استان در مجلس خبرگان رهبری حضور دارند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال در کشور برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->