افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت خلبان تهران-هامبورگ از تهدید بمب‌گذاری در ایرباس ایران‌ایر

  • کد خبر: ۱۸۷۹۶۱
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۳
روایت خلبان تهران-هامبورگ از تهدید بمب‌گذاری در ایرباس ایران‌ایر
سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با ارائه توضیحاتی درباره تهدید بمب‌گذاری در هواپیمای هما، گفت: با اسکورت ۲ هواپیمای یوروفایتر، هواپیمای ایران ایر در فرودگاه هامبورگ به زمین نشست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسام قربانعلی که خلبان پرواز تهران-هامبورگ بوده با ارسال یک فایل صوتی جزئیات تهدید بمب‌گذاری در هواپیمای ایرباس این شرکت را تشریح کرد.

وی دراین‌باره گفت: در پرواز شماره ۷۲۳ هواپیمایی ایران‌ایر از تهران به سمت فرودگاه هامبورگ در آسمان کشور اسلواکی یک هشدار امنیتی دریافت کردیم که به دنبال آن هواپیما مسیر خود را به سمت فرودگاه مقصد ادامه داد.

وی افزود: نهایتا با عبور از آسمان لهستان و کاهش ارتفاع در حداقل زمان ممکن با اسکورت دو فروند هواپیما یوروفایتر (Eurofighter) اتحادیه اروپا هواپیما در فرودگاه هامبورگ به زمین نشست.

وی تصریح کرد: بعد از فرود، هواپیمای ایران‌ایر به یک منطقه ایمن هدایت شد و تمامی مسافران با صحت و سلامت کامل به مقصد رسیدند. در زمان حاضر چک‌های ویژه امنیتی بار و مسافران در حال انجام است.

سخنگوی ایران ایر بیان کرد: هواپیما توسط پلیس فدرال و بخش امنیتی چک شد و الحمدلله مانعی نداشت. ضمن این‌که با حضور همکاران سپاه حفاظت هواپیما چندین بار چک و خنثی قرار گرفت و شرایط نرمال تحت کنترل است.

قربانعلی تاکید کرد: رفته رفته با چک و دریافت بار، مسافران در سالن خروج رویت خواهند شد و موضوع خاصی تا این لحظه گزارش نشده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->