هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟
سرخط خبرها

مبتلایان ناشناخته کرونا

  • کد خبر: ۱۸۸۱۹
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰
مبتلایان ناشناخته کرونا
حمیدضیایی‌پرور فعال رسانه
تمام مطالعات و گزارش‌های علمی چین و سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد که ضریب مرگ‌ومیر کرونا بین ۲ تا ۳ درصد است، یعنی از هر ۱۰۰ فرد مبتلا به ویروس کرونا فقط ۲ تا ۳ درصد دار فانی را وداع می‌گویند. این نسبت مرگ‌ومیر در همه کشور‌ها تقریبا همین است به جز ایران. در ایران بر اساس آمار رسمی تا ظهر روز دوشنبه، ۵ اسفند ۹۸، تعداد مبتلایان قطعی شناسایی‌شده به ویروس کرونا ۶۱ نفر و تعداد کشته‌شدگان این ویروس ۱۲ نفر بوده است؛ اما اگر آن ضریب استاندارد جهانی را محاسبه کنیم، تعداد مبتلایان به کرونا در ایران باید حدود ۴۰۰ نفر باشد که با آمار مبتلایان شناسایی‌شده حدود ۳۳۹ نفر متفاوت است. به عبارت دیگر دست‌کم تا همین لحظه ۳۳۹ مبتلای قطعی کرونا در ایران ناشناخته‌اند. به این معنا که دولت و نظام بهداشتی‌درمانی کشور قادر به شناسایی آن‌ها نیست.
این ۳۳۹ نفر توانایی بالقوه و بالفعل این را دارند که بدون اینکه خودشان هم بدانند یا بخواهند، دیگران را به این ویروس مبتلا کنند. طبیعتا ایران نمی‌تواند ادعا کند که ضریب مرگ‌ومیر کرونا در ایران ۲۰ درصد است، چرا که این موضوع فاجعه است. معنی این خبر که ۶۱ مبتلای قطعی شناسایی‌شده و ۱۲ نفر فوتی داشته‌ایم، چیزی جز ضریب ۲۰ درصدی مرگ‌ومیر کرونا در ایران نیست. پس خبر درست همان است که از ۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا تاکنون موفق به شناسایی ۶۱ نفر شده‌ایم و بقیه شناسایی نشده‌اند.
نظام بهداشتی‌درمانی کشور همه همت خود را باید صرف شناسایی این ۴۰۰ بیمار مبتلا بکند و از همه امکانات کشور برای شناسایی و قرنطینه این بیماران استفاده کند. البته خبر‌های بدبینانه و تأییدنشده دیگری هم هست، ازجمله اظهارات نماینده قم در مجلس که تعداد فوت‌شدگان کرونا تنها در قم را ۵۰ نفر اعلام کرده که البته وزارت بهداشت آن را تکذیب کرده است، یا خبر‌هایی مبنی بر اینکه به دلیل نبود کیت آزمایش کرونا تا ۱۰ روز قبل، فوت‌شده‌های ناشی از کرونا به نام عفونت ریه ثبت شده‌اند. اگر این خبر‌ها اثبات شود، نشان‌دهنده این است که تعداد مبتلایان باید از عدد ۴۰۰ هم بیشتر باشد.
آیا مسئولان کشور توان کنترل و جلوگیری از شیوع اپیدمی این بیماری را در کشور ۸۵ میلیونی ایران ندارند؟ در این راستا پیشنهاد می‌شود در یک بسیج همگانی از همه مردم خواسته شود تا در خانه‌های خود بمانند و برای مبتلایان به کرونا نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شود تا شناسایی و کنترل شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->