پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افایش دما تا فردا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت ۹ هزار «پلیس‌یار» در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۸۳۴۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
فعالیت ۹ هزار «پلیس‌یار» در خراسان رضوی
رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: ۹ هزار «پلیس‌یار» در این استان فعالیت می‌کنند که بیانگر ورود خوب بخش خصوصی به موضوع تأمین امنیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد دولخانی روز چهارشنبه در هشتمین همایش تجلیل از پلیس یاران نمونه خراسان رضوی افزود: دستگاه قضا نیز از ماموریت پلیس‌یاران پشتیبانی می‌کند.

وی اضافه کرد: مردم باید بیشتر با خدمات پلیس‌یاران آشنا شوند، ارزش کار پلیس‌یاران باید بازتعریف شود که این مهم مورد توجه است و از هر پیشنهادی برای توسعه مأموریت پلیس‌یاران استقبال می‌شود.

رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: تلاش می‌شود اتفاقات خوبی در حوزه موسسات حفاظتی و مراقبتی ایجاد شود و با تمام توان از ورود جوانان علاقمند در امر حفاظت حمایت می‌کنیم.

دولخانی افزود: امروز عزم همه مسوولان در داخل مجموعه نیروی انتظامی و خارج از آن توسعه فعالیت بخش خصوصی در موضوع امنیت با تمام مولفه‌های آن است.

معاون صیانت و پیشگیری حفاظت اطلاعات فرماندهی انتظامی خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: امروز هر مسوولیتی که بر عهده نیروی انتظامی گذاشته شده، رضایت مردمی را در پی داشته است، البته تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

سرهنگ محمد گلرنگ افزود: برای امنیت موجود در کشور بهای سنگینی پرداخت شده است، سال گذشته جمعی از کارکنان فراجا به شهادت رسیدند و خانه‌هایی از خانواده فراجا بی‌سرپرست شدند تا محیط خانه مردم امن باشد.

در این همایش که در آخرین روز هفته فراجا در مشهد برگزار شد، از پلیس‌یاران نمونه، موسسات حفاظتی مراقبتی و تعدادی از کلانتری‌ها و سرکلانتری‌ها قدردانی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->