دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت ۹ هزار «پلیس‌یار» در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۸۳۴۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
فعالیت ۹ هزار «پلیس‌یار» در خراسان رضوی
رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: ۹ هزار «پلیس‌یار» در این استان فعالیت می‌کنند که بیانگر ورود خوب بخش خصوصی به موضوع تأمین امنیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد دولخانی روز چهارشنبه در هشتمین همایش تجلیل از پلیس یاران نمونه خراسان رضوی افزود: دستگاه قضا نیز از ماموریت پلیس‌یاران پشتیبانی می‌کند.

وی اضافه کرد: مردم باید بیشتر با خدمات پلیس‌یاران آشنا شوند، ارزش کار پلیس‌یاران باید بازتعریف شود که این مهم مورد توجه است و از هر پیشنهادی برای توسعه مأموریت پلیس‌یاران استقبال می‌شود.

رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: تلاش می‌شود اتفاقات خوبی در حوزه موسسات حفاظتی و مراقبتی ایجاد شود و با تمام توان از ورود جوانان علاقمند در امر حفاظت حمایت می‌کنیم.

دولخانی افزود: امروز عزم همه مسوولان در داخل مجموعه نیروی انتظامی و خارج از آن توسعه فعالیت بخش خصوصی در موضوع امنیت با تمام مولفه‌های آن است.

معاون صیانت و پیشگیری حفاظت اطلاعات فرماندهی انتظامی خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: امروز هر مسوولیتی که بر عهده نیروی انتظامی گذاشته شده، رضایت مردمی را در پی داشته است، البته تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

سرهنگ محمد گلرنگ افزود: برای امنیت موجود در کشور بهای سنگینی پرداخت شده است، سال گذشته جمعی از کارکنان فراجا به شهادت رسیدند و خانه‌هایی از خانواده فراجا بی‌سرپرست شدند تا محیط خانه مردم امن باشد.

در این همایش که در آخرین روز هفته فراجا در مشهد برگزار شد، از پلیس‌یاران نمونه، موسسات حفاظتی مراقبتی و تعدادی از کلانتری‌ها و سرکلانتری‌ها قدردانی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->