انهدام سه پهپاد پیشرفته اسرائیلی در ایلام سه دانشمند حوزه هسته‌ای در حملات دیروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا در روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو شد ظهره‌وند: در صورت حمایت کشور‌های عربی از اسرائیل، آن‌ها هم هدف عملیاتی ما خواهند بود | گروسی صلاحیت مدیریت آژانس را ندارد اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون
سرخط خبرها

رئیسی در گفتگو با بن سلمان: ایران و عربستان به عنوان دو بازیگر کلیدی باید از ملت فلسطین حمایت کنند

  • کد خبر: ۱۸۸۴۱۰
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
رئیسی در گفتگو با بن سلمان: ایران و عربستان به عنوان دو بازیگر کلیدی باید از ملت فلسطین حمایت کنند
رئیس جمهور در تماس تلفنی با محمد بن سلمان گفت: ایران و عربستان در مقطع حساس کنونی باید به عنوان دو بازیگر کلیدی از ملت مسلمان و مظلوم فلسطین حمایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران و محمد بن سلمان ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی شامگاه چهارشنبه با یکدیگر تلفنی گفتگو کردند.

رئیسی در این گفتگو اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل وحدت جهان اسلام و همسایگی قائل به تعمیق و تقویت روابط با عربستان است و معتقدیم روابط دو طرف این ظرفیت را دارد که به تثبیت، تقویت و ارتقای امنیت و ثبات منطقه کمک کند.

رئیس جمهور با اشاره به اعتقادات و منافع مشترک دو کشور به ویژه در مسائل مرتبط با جهان اسلام افزود: ایران و عربستان در مقطع حساس کنونی باید به عنوان دو بازیگر کلیدی از ملت مسلمان و مظلوم فلسطین حمایت کنند.

رئیسی با تاکید بر وظیفه امت اسلامی در دفاع از مردم مظلوم فلسطین تصریح کرد: ریشه تنش‌های اخیر را باید در ظلم مستمر و تبعیض سیستماتیک نظام آپارتاید صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین جستجو کرد که البته نتوانسته عزم این مردم را در دفاع از حقوق خود تحت تاثیر قرار دهد و امروز شاهد ضربات کاری مقاومت به رژیم غاصب صهیونیستی هستیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه کابینه افراطی رژیم صهیونیستی انتقام شکست تاریخی خود را از مردم بی‌دفاع و مظلوم می‌گیرد و در اقدامی بی‌شرمانه آب و برق و ارسال سوخت و دارو را بر روی مردم غزه بسته است، گفت: کشور‌های اسلامی وظیفه دارند که برای توقف هر چه سریع‌تر جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان همکاری و همگرایی داشته باشند. ایران و عربستان می‌توانند به تامین حقوق قانونی فلسطینیان و توقف تجاوز و جنایات رژیم صهیونیستی کمک کنند.

رئیسی وضعیت فعلی منطقه را نتیجه محاسبات غلط مکرر کشور‌های غربی و در راس آن‌ها آمریکا دانست و اظهار داشت: تنها راه‌حل اساسی مشکل فلسطین به عنوان مسئله اصلی منطقه، توجه به حقوق حقه مردم مظلوم این سرزمین است که بر اساس آن و طبق پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران همه فلسطینیان در روندی دمکراتیک و در انتخاباتی آزاد و عادلانه سرنوشت خود را تعیین کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه تحولات اخیر نشان داد که هیچ راهکاری بدون توجه به حقوق مردم فلسطین نمی‌تواند این مشکل را حل و فصل کند، خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که جنایات اخیر صهیونیست‌ها با چراغ سبز حامیان این رژیم انجام می‌شود، اما این اقدامات نه تنها آن‌ها را به اهداف‌شان نمی‌رساند، بلکه باعث گسترش و تشدید ناامنی در منطقه و جهان خواهد شد.

«محمد بن سلمان» ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تمجید از تلاش‌های متقابل دو کشور برای تقویت ثبات در منطقه به ویژه با توجه به تحولات روز‌های اخیر در فلسطین، گفت: احیای روابط دوجانبه ایران و عربستان، آغاز روند همکاری و همگرایی است و خرسندم که امروز تلاش‌های خوبی در مسیر توسعه روابط فیمابین در جریان است.

ولیعهد عربستان رخداد‌های اخیر در غزه را دردناک و خطرناک توصیف و تصریح کرد: آنچه نسبت به تضییع حقوق فلسطینیان در حال رخ دادن است، می‌تواند منجر به تشدید و توسعه ناامنی به سایر مناطق جهان از جمله کشور‌های غربی شود.

محمد بن سلمان با اشاره به اینکه امروز همه و از جمله کشور‌های غربی به خوبی دریافته‌اند که عدم حل و فصل مسئله فلسطین می‌تواند مشکلات زیادی برای خودشان ایجاد کند، افزود: همکاری تهران-ریاض می‌تواند نقش موثری در توقف هر چه سریع‌تر درگیری‌ها و سپس پرداختن به یک راه‌حل عادلانه برای حل و فصل ریشه‌ای مسئله فلسطین داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->