حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

کرانه باختری در حمایت از غزه اعلام خشم شبانه و بسیج عمومی کرد

  • کد خبر: ۱۸۸۴۴۳
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
کرانه باختری در حمایت از غزه اعلام خشم شبانه و بسیج عمومی کرد
بعد از درگیری گسترده میان فلسطینیان و نظامیان رژیم اشغالگر در کرانه باختری تعداد فلسطینی‌های این منطقه که از آغاز نبرد طوفان الاقصی در روز شنبه تاکنون به شهادت رسیده‌اند، به ۲۹ نفر رسید.

به گزارش شهرآرانیوز در پی گسترش درگیری‌ها در مناطق مختلف کرانه باختری بعد از یورش نظامیان صهیونیست به این مناطق، گردان جنین اعلام کرد که رزمندگان آن، نیرو‌های دشمن را در محور الزکم و البساتین با گلوله‌های سنگین هدف قرار داده‌اند. آن‌ها همچنین همراه با رزمندگان گردان شهداءالاقصی و دیگر گروه‌های مقاومت در مناطق مختلف کرانه باختری در مقابل نظامیان صهیونیست ایستاده و بعد از درگیر شدن با آن‌ها تلفاتی به دشمن وارد کردند.

سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان آن در گردان جنین در چند محور با نظامیان رژیم اشغالگر درگیر شدند.

از سوی دیگر خبرنگار المیادین گزارش داد که نظامیان صهیونیست صبح امروز به اردوگاه قلندیا در شمال قدس اشغالی یورش بردند. همچنین درگیری‌های گسترده‌ای میان فلسطینیان با نظامیان دشمن در چندین منطقه از کرانه باختری از جمله جنوب نابلس اتفاق افتاد.

گردان‌های شهداء الاقصی نیز اعلام کردند که یک اردوگاه ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه جبل جرزیم واقع در نابلس هدف قرار دادند و رسانه‌های عبری نیز این خبر را تایید کردند.

از صبح امروز بعد از یورش نظامیان رژیم اشغالگر به مناطق مختلف کرانه باختری درگیری شدیدی میان آن‌ها و فلسطینیان آغاز شده است. وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۲۹ فلسطینی در کرانه باختری به شهادت رسیده و حدود ۱۸۰ نفر زخمی شده‌اند.

شب گذشته در کرانه باختری فراخوان‌هایی برای «خشم شبانه» و بسیج عمومی در حمایت از غزه و عملیات طوفان الاقصی صادر شد. مناطق مختلف کرانه باختری همچنین دیشب شاهد راهپیمایی‌های بزرگی در محکومیت جنایات اشغالگران و حمایت از مردم غزه بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->