وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از موشک‌های ایران وحشت داریم بازگشت عزتمندانه مهاجران غیرمجاز افغانستانی عزتمندانه به کشورشان رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است عراقچی با رئیس جمهور بولیوی دیدار کرد سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم
سرخط خبرها

هشدار وزارت بهداشت غزه درباره پایان سوخت و دارو در غزه

  • کد خبر: ۱۸۸۶۰۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲
هشدار وزارت بهداشت غزه درباره پایان سوخت و دارو در غزه
وزارت بهداشت غزه و هلال احمر فلسطین نسبت به پایان دارو و سوخت در بیمارستان‌ها و بروز فاجعه انسانی هشدار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت در نوار غزه اعلام کرد که کادر‌های پزشکی علیرغم هدف قرار گرفتن از سوی رژیم صهیونیستی و قربانی شدن برخی از آن‌ها، از هفت روز پیش مراکز خود را ترک نکرده‌اند.

وی گفت که امکانات بیمارستانی، دارو‌ها و سوخت درحال تمام شدن است و روز‌های بدتری پیش رو خواهیم داشت.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه خاطرنشان کرد: تا دیر نشده است از تمام طرف‌ها می‌خواهیم که برای ارسال کمک‌های پزشکی به بیمارستان‌ها بشتابند.

وی افزود: ما در هر شرایطی مسئولیت اخلاقی و انسانی برای مداوای مجروحان و بیماران برعهده داریم.

از طرفی دیگر، هلال احمر فلسطین اعلام کرد: از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که برای مقابله با فاجعه انسانی در نوار غزه فورا ورود کند.

هلال احمر همچنین تاکید کرد که قدرت کافی برای انتقال بیماران و مجروحان از بیمارستان‌ها را ندارد و هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد.

اخیرا کارشناسان سازمان ملل، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و همچنین برنامه جهانی غذا حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غیر نظامیان در نوار غزه را مصداق بارز «مجازات جمعی» ارزیابی کرده و نسبت به خارج شدن وضعیت انسانی این باریکه از کنترل هشدار داده‌اند.

کارشناسان سازمان ملل در بیانیه‌ای در این باره اعلام کردند: حملات رژیم اسرائیل به غزه مجازات دسته جمعی است. نوار غزه ۱۶ سال می‌باشد که از محاصره رنج می‌برد و در این مدت شاهد ۵ جنگ بوده است.

کارشناسان سازمان ملل تاکید کردند: طبق قوانین بین‌المللی، بمباران غیرنظامیان ممنوع است و جنایت جنگی محسوب می‌شود.

در این بیانیه آمده است: برآورد‌های ما نشان می‌دهد که تاکنون ۳۴۰ هزار نفر در داخل نوار غزه آواره شده‌اند.

در همین راستا، «می الکیله» وزیر بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با اشاره به وضعیت فاجعه بار غزه درپی تداوم حملات و محاصره ظالمانه آن توسط رژیم صهیونیستی گفت: ما نسبت به فروپاشی وضعیت بهداشتی در نوار غزه در نتیجه کمبود شدید تجهیزات پزشکی هشدار می‌دهیم.

وی گفت: تعداد زیاد مجروحان بیش از ظرفیت بیمارستان‌های نوار غزه است و از سازمان‌های بین‌المللی و صلیب سرخ می‌خواهیم تا فوراً برای رساندن تجهیزات پزشکی به غزه مداخله کنند.

الکیله ادامه داد: از سازمان‌های بهداشتی بین‌المللی می‌خواهیم به ایجاد بیمارستان‌های صحرایی در نوار غزه کمک کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->