آب و هوای مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات در روز اربعین حسینی چگونه است؟ جزئیات طرح اعطای شیرخشک کوپنی به مادران خراسان رضوی| فعالیت ۲۱ مرکز مشاوره شیردهی در استان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای بسته‌شدن جاده فیروزکوه توسط چند خودروی لاکچری (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ۷۰ درصد ایرانی‌ها نمی‌دانند دیابت دارند توصیه‌هایی به زائران اربعین برای پیشگیری و درمان تاول پا زمان توزیع واکسن آنفلوانزا مشخص شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) اسامی ۵۷ مصدوم انحراف اتوبوس زائران ایرانی در عراق اعلام شد | ۴ نفر جان باختند حرکت ۱۰۰ کاروان زائران پیاده به سوی مشهد آغاز شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مازندران در پایان هفته جاری اعلام شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش: در سال تحصیلی جدید مشکل کمبود معلم نخواهیم داشت صدور هشدار سطح نارنجی برای خراسان رضوی و ۲ استان دیگر در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۴۵ درصد از نرخ بلیت پرواز‌های اربعین در حساب فرودگاه نجف! کشف ۱۶۷ فقره پرونده و دستگیری ۴۷۶ متهم در ضربه سنگین پلیس آگاهی به باند‌های هرمی و شبکه‌های غیرمجاز اعزام اتوبوس‌های برون شهری به مرزهای غربی کشور | مسافران داخلی موقتا از پایانه‌های مسافربری استفاده نکنند دستگیری ۳۰ هزار مجرم سابقه‌دار فراری آماده‌سازی ۵۲۲۰ نقطه اقامت موقت برای زائران دهه آخر ماه صفر در مشهد بازگشت بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر اربعین به کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوا تا پایان هفته ارزان‌ترین مکمل کلسیمی را بشناسید مشهد ۴۰ درصد شیرخشک مورد نیاز کشور را تأمین می‌کند بازگشت معجزه‌آسای دختر ۲۰ ساله به زندگی پس از ۲۰ دقیقه ایست قلبی بر اثر برق‌گرفتگی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) در سفر‌های تابستانی مراقب این بیماری‌ها باشید چه زمانی مصرف قهوه به بدن آسیب می‌رساند؟ معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی: حقوق کودک هنوز مورد توجه مسئولین نیست | کاهش تعداد کودکان کار در مشهد با خروج اتباع ارتباط ندارد ۴ فوتی و ۵۷ مصدوم در تصادف اتوبوس زائران ایرانی در محور بصره_شلمچه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم هشدار درباره تنش آبی در خراسان رضوی | کاهش ۲۹ درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص ساندویچ‌های سرد درباره شاخصه یک زندگی موفق که سبب آرامش بین همسران می‌شود
سرخط خبرها

تمهیدات ویژه هلال‌احمر برای مقابله با سیل احتمالی در لرستان

  • کد خبر: ۱۸۹۱۱
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳
تمهیدات ویژه هلال‌احمر برای مقابله با سیل احتمالی در لرستان
رییس سازمان امداد و نجات از تمهیدات ویژه جمعیت هلال احمر برای سیلاب احتمالی در لرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی سلیمی افزود: روز شنبه هشدارهای لازم مبنی وقوع سیلاب و برف و کولاک در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، خوزستان و لرستان به اطلاع هلال‌احمر رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: طبق آخرین ارزیابی های میدانی انجام شده از سوی نمایندگان تام الاختیار اعزامی این سازمان به استان و شهرستان های در معرض آسیب از سیل احتمالی مشخص شد که در لرستان حساسیت بیشتری وجود دارد. چون سابقه ای در این زمینه هست و پیش بینی ها حتی بارش تا ۲۰۰ میلی متر را هم نشان می داد. بر این اساس نگاه ویژه ای به استان لرستان کردیم. یعنی علاوه بر تمهیدات معمول برای استان های درگیر، به شکل ویژه ای در لرستان حاضر شدیم.

 

وی گفت: استان همدان را به عنوان استان معین در پلدختر مستقر کردیم که قبل از آنکه اتفاقی بیفتد، استان معین با ۵۰ نیروی عملیاتی وارد صحنه شود و بتواند به مردم یاری رساند. همین برنامه را به همین شکل و بر اساس هشدارهای هواشناسی پیش خواهیم برد.

 

رییس سازمان امداد و نجات توضیح داد: ۱۰ تیم عملیاتی فقط از استان همدان اعزام شده و شهرستان پلدختر هم ۳۰تیم عملیاتی دارد. جُدا از امکانات موجودِ خودِ شهرستان، یکهزار سبد غذایی هم از استان های دیگر به پلدختر فرستاده ایم.

 

به گفته سلیمی، بیش از ۷ هزار سبد غذایی هم در استان لرستان داریم. باید توجه داشت که هزینه پیشگیری همواره از مقابله کمتر است. ما برای آنکه مردم هزینه ندهند، از قبل پیشگیری می کنیم و اکنون هیچ مشکلی در روند امدادرسانی در کشور وجود ندارد.

 

ساکنان حاشیه رودخانه های کشکان و سیمره درپلدختر و معمولان به دلیل وقوع بارش های سیل آسا منازل خود را تخلیه کردند و از روز گذشته در سطح شهر و روستا های این شهرستان اطلاع رسانی شده که مردم منازل خود را در مسیر رودخانه ها تخلیه کنند.

 

اقدامات پیشگیرانه در مقابله با وقوع سیل لحاظ شده و با مشارکت مردم تا کنون اکثر ساکنان بخش غربی شهرهای پلدختر و معمولان و ۹ روستای بخش مرکزی شامل ملاوی، گوه مهدی، جلگه خلج، مورانی، بابازید، خرسدر، چم مهر، چم گز و چم گرداب خانه های خود را تخلیه و به مناطق امن پناه برده اند.

 

حوزه رودخانه کشکان به ویژه شهرهای معمولان و بخش غربی پلدختر به دلیل تکمیل نشدن دیواره ساحلی، کانون بحران در بارندگی گزارش شده که نفوذ آب درزمان طغیان رودخانه کشکان در این منطقه دور از انتظار نیست.

 

با توجه به اخطاریه های سازمان هواشناسی و هشدارهای مکرر ستاد مدیریت استان و با آغاز اوج بارش ها از عصر امروز (سه شنبه)  احتمال طغیان رودخانه کشکان می رود، بنابراین  به شهروندان توصیه می شود در فرصت باقی مانده منازل خود را تخلیه و به مکان های امن بروند.

 

 بارش ها از ساعت ۱۱ صبح روز گذشته (دوشنبه) آغاز و تا کنون بیش از ۳۲ میلی متر بارش در شهرستان ثبت شده، تداوم بارندگی ها و شدت گرفتن بارش ها و رواناب های ناشی از آن، وضعیت را سیلابی خواهد کرد که باید ساکنان حاشیه رودخانه ها کار تخلیه به سرعت را انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->