پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تامین آب مشهد همچنان در وضعیت بحران

  • کد خبر: ۱۸۹۵۶۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
تامین آب مشهد همچنان در وضعیت بحران
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: شرایط سخت تامین آب مشهد را امسال با همراهی مردم و اجرای طرح های اضطراری پشت سر گذرانده‌ایم اما با توجه به کاهش بارندگی ها شرایط بحرانی همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان اظهار داشت: گذر از تابستان سال جاری به عنوان یکی از سخت‌ترین سال‌های آبی با تلاش همه جانبه مجموعه این شرکت، همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی و شهروندان محقق شد.

وی اضافه کرد: از سال گذشته و با پیش بینی و فرض وقوع شرایط بدبینانه، اقدامات و برنامه ریزی‌های مختلفی برای گذر از بحران آب مشهد انجام شد که تعریف و اجرای ۱۱ پروژه اضطراری بخشی از این اقدامات بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: اتصال چاه‌های دستگاه‌های اجرایی به شبکه آب مشهد، حفر ۷۰ حلقه چاه که حدود ۳۰ حلقه آن در داخل شهر انجام شد، بهره برداری از بخشی از طرح اتصال چاه‌های آب مشهد (نبی اکرم)، انتقال آب از غرب مشهد و ساخت مخازن ذخیره آب بخشی از اقدامات اضطراری انجام شده است.

اسماعیلیان افزود: بخش زیادی از آب مشهد از سد‌ها و منابع سطحی تأمین می‌شود که با کاهش بارندگی‌ها در سال‌های اخیر با افت شدید مواجه شده و هم اکنون متوسط آب ذخیره سد‌های مشهد حدود هشت درصد است.

وی ادامه داد: شرایط بحرانی همچنان ادامه دارد که امیدواریم با همراهی مستمر شهروندان در مدیریت مصرف، همکاری سایر دستگاه‌ها و نیز انجام برنامه ریزی‌ها و اقدامات لازم، همواره تأمین آب مشهد از شرایط پایداری برخوردار باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->