قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها» مقاوم‌سازی سازه‌‎های شهر مشهد با اجرای کامل قوانین برگزاری جلسه کمیته شهرداری‌ها و دهیاری‌های خدمات سفر خراسان رضوی با محوریت هماهنگی خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر هوای مشهد در مرز ناسالم | وضعیت امروز قابل‌قبول، اما شکننده (۷ مرداد ۱۴۰۴) قاب‌هایی برای قهرمانان بی‌مرز | نمایش تصاویر شهدای غیرایرانی عملیات مرصاد در مشهد سرعت مطلوب پروژه غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد | انسداد خروجی میدان شهید فهمیده به بزرگراه شهید چراغچی از هشتم مردادماه تا اطلاع ثانوی افت ۳۰ درصدی ماندگاری زائران در مشهد | مسئله خاموشی برق، چالش‌هایی جدی برای هتل داران خراسان رضوی رقم زده است خدمت به زائران اربعین افتخار ماست درباره میرمرتضی روئین‌تن پدر مطبوعات و چاپخانه‌های خراسان کاروان خودرویی خدمت‌رسانی شهرداری مشهد عازم عتبات عالیات شد+فیلم خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد به زائران حسینی با شعار «مشهد برای حسین (ع)» شهردار مشهد مقدس: خدمت به زائران حسینی، افتخار مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد است آب برخی محلات قاسم‌آباد مشهد فردا سه شنبه (۷ مرداد ۱۴۰۴) قطع خواهد شد وزیر خارجه روسیه: غرب پس از مداخله در ایران برای عملیات در آسیا برنامه‌ریزی می‌کند رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: هم‌افزایی نوآوری و مدیریت شهری در قالب «چالش معکوس» مشهد اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی مشهد گلایه های بی پایان اهالی فارمد مشهد از آزار بوی کشتارگاه مرغ | دو دهه بوی نامطبوع هم‌نشینی با گل‌های تابستانه در فضای سبز مشهد
سرخط خبرها
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در مرکز ۱۳۷ خبر داد:

اجرایی شدن پروژه‌های طرح محله ما در ۱۰۵ محله مشهد

  • کد خبر: ۱۸۹۶۰
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵
اجرایی شدن پروژه‌های طرح محله ما در ۱۰۵ محله مشهد
در سال جاری حدود یک میلیون ساعت آموزش توانمندسازی برای کودکان کار و زنان سرپرست خانوار برگزار شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، رضا دانایی سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در حاشیه پاسخگویی مستقیم به تماس‌های شهروندان در مرکز ۱۳۷گفت: در سال جاری حدود یک میلیون ساعت آموزش توانمندسازی برای کودکان کار و زنان سرپرست خانوار برگزار شده است.
 وی اظهار داشت: در راستای ایجاد نشاط و شادابی در شهر و شهروندان، برنامه‌های متنوعی مانند بهار جان‌های ماه مبارک رمضان و تابستان بانشاط، در فضای باز شهری با استقبال خوب مردم برگزار شد که تلاش شد تا همه سلایق در این برنامه ها، مورد پوشش قرار گیرند.
وی افزود: در قالب همکاری با گروه‌های مردم نهاد، اجرای برنامه‌های متنوعی همچون مهارت آموزی و سایبان مهر، با هدف کاهش استرس و افزایش نشاط، در جهت پوشش همه اقشار مردمی به خصوص آن دسته از ساکنان شهر مشهد در مناطق پیرامونی و کم برخوردار که از امکانات کمتری در این حوزه برخوردار بوده اند در دستور کار قرار گرفت.
دانایی با اشاره به برنامه‌های اجرا شده در حوزه شورای اجتماعی محلات نیز گفت: در سال جاری در طرح محله ما، گروه‌های تسهیلگر دعوت به کار شدند که فاز اول این طرح در ۱۰۵ محله، تابستان سال جاری کلید خورد و فاز دوم هم از اسفند ماه کلید می‌خورد و تا اردیبهشت ماه پروژه‌ها به بهره برداری می‌رسد، در نظر داریم سال آینده در همه ۱۷۰ محله شهر مشهد، طرح محله ما اجرایی شود.
وی اذعان داشت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز، با رویکرد توجه ویژه به کودکان کار، کودک آزاری و زنان سرپرست خانوار، برنامه‌هایی در دستور کار قرار گرفته است که مهمترین این برنامه‌ها با هدف توانمندسازی افراد تدوین شده است، آموزش، مشاوره، بازی و مهارت آموزی این افراد در دستور کار قرار داشته است که در همین راستا بیش از یک میلیون ساعت آموزش انجام شده است.
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد عنوان کرد: با توجه به وجود افراد بی سرپناه، افزایش تعداد گرمخانه‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر مجموعه طلیعه زندگی معروف به خانه سبز، ۵ گرمخانه در نقاط مختلف شهر راه اندازی شد تا در شب‌های سرد افراد بی خانمان را اسکان داده و تغذیه نمایند.
از تعطیلی فرهنگسراها، قرائت خانه‌ها و کتابخانه‌های شهرداری تا ضدعفونی دوبار در روز گرمخانه‌ها برای جلوگیری از شیوع کرونا
دانایی در مورد اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نیز گفت: بسته‌های آموزشی را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، از طریق شورای اجتماعی محلات و مناطق ۱۳ گانه، در میان شهروندان توزیع نموده ایم و همچنین در نظر داریم آموزش‌هایی را از طریق گروه‌های مردم نهاد و شورای اجتماعی محلات در اختیار شهروندان قرار دهیم.
وی اضافه کرد: همچنین کلیه مراکزی که در آن‌ها اجتماعات عمومی صورت می‌گرفت اعم از فرهنگسراها، قرائت خانه ها، کتابخانه‌ها و اماکن ورزشی را فعلا تا اطلاع ثانوی به حالت تعطیل درآورده ایم، گرمخانه‌ها نیز هر روز دو مرتبه ضد عفونی می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->