حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید ۳ بیمارستان هزار تختخوابی در مشهد ساخته شود

  • کد خبر: ۱۸۹۶۸۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید ۳ بیمارستان هزار تختخوابی در مشهد ساخته شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ما زمین ۱۳۲ هکتاری در شهرک سلامت داریم، در این زمین دو بیمارستان داریم، اما باید ۱۰ بیمارستان دیگر نیز در آن ساخته شود. باید در این شهر حداقل سه بیمارستان هزار تختخوابی ساخته شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود محمدزاده شبستری امروز، ۲۷ مهرماه، در دومین همایش ملی تجلیل از خیرین سلامت کشور که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: حمله رژیم جعلی اسرائیل را به حریم بیمار و بیمارستان محکوم می‌کنم. امیدوارم نابودی اسرائیل زودتر از ۲۵ سالی که مقام معظم رهبری فرمودند اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود ۱۰۰۰ استاد، ۱۰ هزار دانشجو و ۳۲ بیمارستان داریم، عنوان کرد: توسعه جمعیت شهری به ویژه در مشهد و حاشیه شهر در این چند سال اتفاق افتاده و جمعیت شهری را افزایش داده است. توان و تلاش دولت در حوزه سلامت مانند بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حال ساخت در جنوب شهر بوده و اقدام خوبی است، اما هنوز حدود ۳۵۰۰ تخت در مشهد داریم.

محمدزاده شبستری افزود: نیاز است توسعه شهری با استاندارد‌ها متناسب شود. شاید براساس استاندارد‌های خالص شهر مشهد فعالیت‌ها متناسب باشد، اما به این دلیل که جمعیت به خصوص مهاجران افزایش یافته، خدمات بیشتری را می‌طلبد. کم نبوده خدماتی که خیرین در مشهد انجام دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: اورژانس عدالتیان را در مشهد داریم که اگر اتفاقی برای فقیر و غنی در خانه بیفتد اولین جایی که پناه می‌برند اورژانس عدالتیان است. در اورژانس قائم اتفاقات خوبی افتاده است. بیمارستان اکبر کودکان یادگار خیرین علیزاده‌ها و بیمارستان چشم پزشکی یادگار آقای هاتفی است.

وی با اشاره به اینکه ما زمین ۱۳۲ هکتاری در شهرک سلامت داریم، تصریح کرد: در این زمین دو بیمارستان داریم، اما باید ۱۰ بیمارستان دیگر نیز در آن ساخته شود. این نیاز مردم شهر مشهد است. باید در این شهر حداقل سه بیمارستان هزار تختخوابی ساخته شود.

محمدزاده شبستری بیان کرد: ما دو مرکز سرطان داریم. بیشترین میزان هزینه در بیمه سلامت در موضوع سرطان است. باید تشخیص و درمان زودرس را مد نظر قرار دهیم. ۷ طبقه ساختمان ما در بیمارستان امام رضا (ع) ۴،۵ سال است که معطل مرکز تشخیص سرطان زودرس است. درمانگاه‌ها در بیمارستان قائم مکانی هستند که خیرین می‌توانند کمک کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: پروژه‌های خوابگاهی مورد نیاز است. امسال ۴۵ درصد بیشتر از سال قبل دانشجو به ما اضافه شده است. ما در مشهد نیاز به خوابگاه داریم. خوابگاه‌سازی ضرورتی در حوزه پزشکی است، زیرا آینده سلامت کشور تضمین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین همایش ملی تجلیل از خیرین سلامت صبح امروز ۲۷ مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت این دانشگاه آغاز به کار کرد.

در این همایش ملی یک روزه ۵۰۰ خیر سلامت از سراسر کشور حضور دارند و در این مراسم از ۱۸ نفر از خیران سلامت در عرصه های ملی و بین المللی قدردانی به عمل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->