احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم
سرخط خبرها

رئیسی در پیامی به دومین همایش ملی خیرین سلامت کشور: باید مردمی‌شدن سلامت محقق شود

  • کد خبر: ۱۸۹۷۲۰
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
رئیسی در پیامی به دومین همایش ملی خیرین سلامت کشور: باید مردمی‌شدن سلامت محقق شود
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: باید مردمی شدن سلامت به‏‌عنوان یکی از اصلی‏ترین حلقه‏‌های تأمین سلامت جامعه اسلامی محقق شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی امروز، ۲۷ مهرماه، در پیامی به دومین همایش ملی خیرین سلامت کشور که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دولت مردمی با الهام از رهنمود‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و با اعتقاد به نقش بی‌‏بدیل مردم و همت و همیاری خیرین نظام سلامت، اقدامات قابل توجهی صورت داده، ولی لازم است که کار‌های بسیاری نیز انجام شود تا «مردمی شدن سلامت» به‏‌عنوان یکی از اصلی‏ترین حلقه‏‌های تأمین سلامت جامعه اسلامی محقق شود.

متن این پیام که توسط سید احمد عبودتیان،  دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت قرائت شد، به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

نشست هم‌‏اندیشی و تجلیل از پیشتازان و قهرمانان مسابقه الهی «فَاسْتَبِقُوا الْخَیْرَاتِ»، خیرین و حامیان مردمی عرصه خطیر بهداشت و درمان و سلامت را که متبرک به همجواری با امام رأفت و مهربانی حضرت علی بن موسی‌‏الرضا (ع) است، ارج نهاده و از حضور ارزشمند خیرین شریف و زحمات برگزارکنندگان این همایش مردمی سپاسگزارم.

فرهنگ نیکوکاری و خیرخواهی برآمده از ارزش‏‌های والای انسانی و آموزه‌های اصیل اسلامی و یکی از مهم‌ترین نماد‌های نقش‌آفرینی مردم در اداره امور است؛ خدای متعال را شاکریم که ایران اسلامی، خاستگاه فرهنگ نیکوکاری و انسان‌های نیکوکاری است که در پرتو ایمان به ارزش‌های الهی و گسترش فرهنگ همیاری و همدلی، سخاوتمندانه به بذل سرمایه‌های مادی خود می‌پردازند و علاوه بر گره‏گشایی از مشکلات جامعه و مردم، مزرعه آخرت خود را نیز بارور و شکوفا ساخته و امید را در دل یکایک افراد جامعه زنده نگاه می‏‌دارند.

سرمایه‌‏گذاری و فعالیت خیرین در بخش سلامت و توسعه عدالت درمانی و بهداشتی در سطح کشور، به عنوان یکی از الگو‌های موفق مشارکت مردمی در اداره امور، با بهره‌‏مندی از صد‌ها شعبه فعال و ساماندهی هزاران نفر از خیرین در سراسر کشور، منشاء برکات زیادی برای افراد جامعه به‏ خصوص اقشار ضعیف و محروم بوده که جای قدردانی دارد و بی‏شک در پیشگاه الهی نیز مأجور خواهند بود.

دولت مردمی نیز با الهام از رهنمود‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و با اعتقاد به نقش بی‌‏بدیل مردم و همت و همیاری خیرین نظام سلامت، اقدامات قابل توجهی صورت داده، ولی لازم است که کار‌های بسیاری نیز انجام شود تا «مردمی شدن سلامت» به‏‌عنوان یکی از اصلی‏ترین حلقه‏‌های تأمین سلامت جامعه اسلامی محقق شود که این امر نیازمند تداوم فعالیت‌های جامعه خیرین، به‌‏ عنوان شرکای راهبردی و مورد اعتماد دولت است.

جهت‌دهی به فرهنگ نیکوکاری و مدیریت و توزیع بهینه ظرفیت‌های خیرین بر اساس نیاز‌های کشور، در کنار تسهیل نقش‌آفرینی و مشارکت آن‌ها در انجام امور، باید از سوی دستگاه‌های مسئول مورد توجه قرار گیرد؛ بر این اساس، انتظار می‏‌رود مدیران نظام سلامت، نیاز‌های واقعی را اولویت‌بندی و منابع حاصل از مشارکت خیرین را در چارچوب این اولویت‌ها سازماندهی کنند.

در پایان بار دیگر از تلاش‏‌های خالصانه و خدمات مؤثر و ماندگار خیرین گرانقدر سلامت قدردانی نموده و امیدوارم آثار و برکات این همایش باشکوه تحت توجهات حضرت، ولی عصر (عج)، موجب ارتقای شاخص‌های برخورداری ملت عزیز ایران و به‏‌ویژه اقشار کم‏‌برخوردار از خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز و ترویج بیش از پیش فرهنگ انجام امور خیریه در کشور گردد.

سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس‌جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->