پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات «رایگان» شدن فرانشیز بستری زنان سرپرست خانوار و مددجویان اعلام شد

  • کد خبر: ۱۹۰۳۰۶
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۷
جزئیات «رایگان» شدن فرانشیز بستری زنان سرپرست خانوار و مددجویان اعلام شد
مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد در خصوص معافیت مددجویان کمیته‌امداد از پرداخت سهم بیمه‌گذار در موارد بستری (فرانشیز) ـ به‌دنبال موافقت نمایندگان مجلس در بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه ـ توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی احمدلو، با اشاره به اینکه در ادامه بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم سهم بیمه‌گذار در موارد بستری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی، رزمندگان معسر و زنان سرپرست خانوار معسر رایگان اعلام شد و نمایندگان مجلس با بند الحاقی یک ماده ۷۳ موافقت کردند، گفت: در بند الحاقی یک ماده (۷۳) آمده است که سهم بیمه‌گذار (فرانشیز) در موارد بستری برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، رزمندگان معسر و زنان سرپرست خانوار معسر با تأیید نهاد‌های مربوط به‌صورت رایگان و برای سایر گروه‌ها شامل دهک‌های اول تا پنجم ۲ درصد و سایر دهک‌ها ۱۰ درصد تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: پیش از این نیز، رایگان شدن خود پرداخت (فرانشیز) بستری مددجویان در مراکز دولتی به صورت مصوبه هیئت دولت هر ساله بود؛ به طوریکه یا در بودجه سالانه گنجانده می‌شد مانند بودجه امسال که به رایگان شدن هزینه بستری و سرپائی سه دهک اول درآمدی اشاره شده است و یا توسط هیئت وزیران مصوبه‌ای را در این زمینه صادر می‌کردند، اما با تصویب نمایندگان مجلس رایگان شدن سهم خود پرداخت (فرانشیز) بستری مددجویان کمیته امداد، بهزیستی، رزمندگان معسر و زنان سرپرست خانوار معسر برای برنامه پنج‌ساله هفتم است که بعد از تصویب، دولت مکلف به اجرای آن به مدت پنج سال خواهد بود.

مدیرکل بهداشت و بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به بند الحاقی به ماده ۷۳ نیز بیان کرد: به موجب این بند الحاقی، سهم بیمه‌گذار در موارد بستری علاوه بر مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی، برای رزمندگان معسر و زنان سرپرست خانوار معسر به‌صورت رایگان در نظر گرفته شده و این درحالیست که پیش از این، این دو گروه از پرداخت فرانشیز بستری معاف نبودند.

احمدلو با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۲، به غیر از خدمات بستری، خدمات سرپایی نیز برای مددجویان نهاد‌های حمایتی و سه دهک اول رایگان در نظر گرفته شد، بیان کرد: به طور کلی ۳۰ درصد تعرفه دولتی خدمات سرپایی باید توسط بیمه‌گر پرداخت شود و این درحالیست که اگر بیمار به مراکز غیردولتی مراجعه کند باید مابه التفاوت هزینه را نیز پرداخت کند. در این میان در برخی استان‌ها تعداد مراکز درمانی دولتی کم است و بیمار به ناچار به بخش خصوصی مراجعه می‌کند.

وی ضمن تاکید بر لزوم توسعه مراکز دولتی در استان‌ها، افزود: برخی خدمات سرپایی گران قیمت هستند و اگر دولت برای افراد کم درآمد فرانشیز خدمات سرپایی را نیز در مراکز دولتی با رعایت نظام ارجاع که امکان کنترل وجود دارد، رایگان کند تا بیمار دغدغه پرداخت در خدمات سرپایی را نداشته باشد، به عدالت نزدیکتر هستیم و چتر حمایتی‌مان برای افراد کم درآمد بهتر خواهد بود.

مدیرکل بهداشت و بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد تصریح کرد: انتظار داریم که ارائه خدمات سرپایی برای دهک‌های پایین و مددجویان نهاد‌های حمایتی در مراکز دولتی در برنامه هفتم توسعه نیز رایگان شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->