۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیکرتراش قلابی در بلوار هاشمیه مشهد دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۹۰۷۰۲
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
پیکرتراش قلابی در بلوار هاشمیه مشهد دستگیر شد
وقتی پرستار مشهدی درگیر یک کلاهبرداری پزشکی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، زن جوان چند روز پس از عمل پیکرتراشی، متوجه عارضه‌های عجیبی روی بدنش شد! بوتاکس هم جواب نداده و عوارض پوستی ظاهر شده بود. پرستار سی‌وپنج‌ساله چطور توانسته بود به پزشکی اعتماد کند که عمل زیبایی را در منزلش انجام می‌دهد؟! عملی که باید برای پیشگیری از هرگونه بیماری عفونی در مراکز درمانی کاملا مجهز و در شرایط کاملا استریلیزه و بهداشتی انجام شود.

همه چیز از جست‌وجوی زن جوان در فضای مجازی برای یافتن یک درمانگاه زیبایی شروع شده بود تا اینکه با یک آگهی جذاب در اینستاگرام رو به رو شد که یک متخصص جراح با قیمت مناسب عمل زیبایی انجام می‌دهد. ولی او فکرش را نمی‌کرد، پشت مدرک تخصصی از آلمان این پزشک، یک دیپلم ساده باشد. حالا زن جوان درمانده از همه‌جا با پوست و بدنی پر از عارضه باقی‌مانده بود و دستش هم به پزشک قلابی نمی‌رسید؛ بنابراین دست به دامان مراجع قضایی شد و پیگیری این پرونده به دستور سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی شهرستان مشهد، در دستورکار قرار گرفت.

در بررسی اظهارات شاکی پرونده مشخص شد که خانم پرستار وقتی پس از عمل نتیجه مطلوبش را نمی‌گیرد با پزشک زیبایی تماس می‌گیرد، اما این فرد پاسخش را نمی‌دهد؛ بنابراین زن جوان مجبور می‌شود برای حل مشکلات پوستی خود به یکی از مراکز درمانی مراجعه و چندین برابر هزینه کند. مأموران دایره تجسس کلانتری میدان جهاد پس از شکایت زن جوان به بررسی دقیق اظهارات شاکی پرونده پرداختند و با انجام تحقیقات میدانی توانستند متهم را شناسایی و در محدوده بلوار هاشمیه دستگیر کنند.

در بازرسی از این فرد و داخل کوله‌پشتی او بیش از پنجاه تپوب ژل تزریقی، تیغ جراحی، تعداد زیادی سرنگ، تعدادی مواد بی‌حس‌کننده و وسایل جراحی پوست از قبیل ساکشن و پیکرتراشی و چند کارت ویزیت کشف شد. در تحقیقات تکمیلی هم مشخص شد که متهم دارای سابقه کیفری بوده و در شهر‌های بجنورد، شیروان، نیشابور و مشهد تحت تعقیب مقامات قضایی بوده است؛ بنابراین پرستار جوان تنها فردی نبوده که فریب این فرد را خورده است، بلکه ۱۰ شاکی دیگر هم در این پرونده متضرر شده بودند که ماجرای پرونده‌های آن‌ها با هم متفاوت بود.

چنان‌که یکی از شاکیان، متصدی یک فروشگاه لوازم پزشکی در محدوده خیابان سناباد بوده است و متهم در برخورد با این فرد، خود را پزشک جراح معرفی و ۲۰۰ میلیون تومان انواع لوازم پزشکی را از او خریداری می‌کند. سپس قبل از تسویه حساب، لوازم پزشکی را به داخل خودرو پژو ۲۰۶ خود منتقل می‌کند و از محل متواری می‌شود. در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->