رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

۲ شرور مسلح در مشهد به دام افتادند (۳ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۰۸۱۶
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵
۲ شرور مسلح در مشهد به دام افتادند (۳ آبان ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی شهرستان مشهد گفت: در پی اعلام یک فقره تیراندازی در مقابل یک نمایشگاه خودرو در محدوده شهرک مهرگان دو شرور مسلح دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان اظهار داشت: در پی اعلام یک فقره تیراندازی در مقابل یک نمایشگاه خودرو در محدوده شهرک مهرگان، ماموران کلانتری سریعاَ به محل اعزام شدند که شاکی به گشت مراجعه و مدعی شد دو نفر با هویت معلوم به سمت وی با سلاح گرم تیراندازی کردند.

وی افزود: مامورین در حال تحقیقات در محل، متوجه یک دستگاه خودروی پژو با دو نفر سرنشین شده که به سمت شاکی و مامورین آمده و اقدام به تیراندازی می‌کنه که با عکس العمل سریع مامورین، خوشبختانه خسارت جانی به دنبال نداشت و خودروی مهاجم از محل متواری شد.

نگهبان تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، جهت دستگیری متهمین، پرونده به اداره عملیات ویژه پلیس مشهد سپرده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد گفت: در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد شاکی و متهمان اختلافی طائفه‌ای در خصوص یک پرونده قتل در ۲ سال گذشته دارند و دو متهم دارای سوابق متعدد سرقت و شرارت هستند.

وی خاطرنشان کرد: پس از ۷۲ ساعت کار شبانه روزی و استفاده از ظرفیت‌های علمی و هوشمندی که در اختیار پلیس است، سرانجام در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی متهمان را در حالی که در یک بنگاه معاملات املاک در منطقه خین عرب مخفی شده بودند، دستگیر کردند و در بازرسی از محل یک قبضه اسلحه طرح وینچستر کشف شد.

نگهبان عنوان کرد: متهمان دستگیر شده ۴۰ و ۴۲ سال سن دارند دارای سوابق متعدد شرارت و سرقت هستند که جهت ادامه روند قضایی به دادسرا اعزام شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->