شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در مشهد آغاز به کار کرد (۳ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۰۸۴۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۴
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در مشهد آغاز به کار کرد (۳ آبان ۱۴۰۲)
بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی ساختمان، تاسیسات و تجهیزات جانبی عصر چهارشنبه با حضور مسوولان کشوری و استانی در نمایشگاه بین المللی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل نمایشگاه بین المللی مشهد عصر چهارشنبه در این خصوص افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی ساختمان، تاسیسات و تجهیزات و صنایع وابسته با حضور معاونان وزرای راه و شهرسازی و صنعت، معدن وتجارت، روسای اتاق‌های اصناف کشور، رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی وجمعی از فعالان این حوزه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد بر پا شد.

سعید صیفی ادامه داد: این نمایشگاه با هدف معرفی جدیدترین دستاورد‌های صنعت ساختمان با محوریت ساخت داخل، معرفی توانمندی‌های این صنعت، شناخت زمینه‌های بالقوه در صنعت ساختمان، فراهم کردن زمینه صادرات به دیگر کشور‌ها و همچنین هوشمندسازی این صنعت برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این نمایشگاه به شکل تخصصی در زمینه‌های معرفی آخرین تولیدات، آسانسور و پله برقی، کاشی و سرامیک، شیر آلات، آشپزخانه و حمام و درب و پنجره گشایش یافته است و به بازدیدکنندگان ارائه خدمات می‌کند.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی مشهد عنوان کرد: تعداد کل مشارکت کنندگان این نمایشگاه ۱۵۰ شرکت است که ۸۰ شرکت از خراسان رضوی و دیگر شرکت کنندگان از استان‌های تهران، گلستان، یزد، آذربایجان شرقی، اصفهان، آذربایجان غربی، البرز، سمنان، کیش، کردستان و زنجان هستند که علاوه بر آن هیاتی از کشور آلمان نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

صیفی اظهار کرد: بیست و هفتمین نمایشگاه صنعت ساختمان و تاسیسات در ۱۰ هزار مترمربع و سالن‌های فردوسی، مفاخر و عطار برپا شده است.

وی ادامه داد: بیست و هفتمین نمایشگاه صنعت ساختمان و صنایع وابسته، از امروز تا ششم آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در محل نمایشگاه بین المللی مشهد، میزبان متخصصان این حوزه و عموم مردم خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->