هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

بایدن ایران را تهدید کرد + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۰۸۵۳
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰
  • ۶
بایدن ایران را تهدید کرد + فیلم
رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در اظهراراتی هشدار آمیر گفت: «ما به صراحت به ایران گفتیم که مراقب باشد».

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه شب در نشستی با روسای جوامع یهودیان گفت که استقرار کشتی‌ها و هواپیماهای نظامی ایالات متحده در نزدیکی «اسرائیل» باید به عنوان سیگنال هشدارآمیز برای ایران تلقی شود.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه تصریح کرد، «ما برای ایرانیان روشن کرده‌ایم که مراقب باشید».

وی افزود: «بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی در اسرائیل قتل عام شدند که در میان آنها حداقل ۱۴ شهروند آمریکایی بود. اجازه دهید دوباره بگویم به هر کشور و هر سازمانی که به فکر سواستفاده از این موقعیت است؛ یک کلمه می‌گویم این کار را نکن، ممکن است قلب ما شکسته باشد، اما عزم ما روشن است».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
0
0
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۳
اسرائیل و متحدانش در این مدت 19 روز بیش از 1000 بار مرتکب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه شده اند و باید در دیوان کیفری بین المللی محاکمه شوند.
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
0
0
چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
بمباران فسفری، جنایت ممنوعه صهیونیست‌ها علیه مردم غزه رژیم صهیونیستی در چندین حمله به مناطق مسکونی در نوار غزه از بمب‌های حاوی فسفر سفید استفاده کرده که سلاح ممنوعه است. ارتش رژیم صهیونیستی از بمب‌های حاوی فسفر سفید در حمله به اطراف برج‌های الکرامه در نوار غزه استفاده کرد. ویدئو‌های منتشر شده در رسانه‌ها نشان می‌دهد حجم استفاده از این بمب‌ها در حمله مذکور بسیار زیاده بوده و فسفر سفید به وضوح قابل مشاهده است و کشور‌های غربی و مجامع بین المللی دیگر نمی‌توانند استفاده رژیم صهیونیستی از آن را در حمله به غزه انکار کنند. استفاده از این بمب‌ها علیه غیرنظامیان در سطح بین‌المللی ممنوع شده است، اما تل آویو زنان و کودکان فلسطینی را با این ماده ممنوعه هدف قرار می‌دهد. بمب‌های فسفری اینگونه عمل می‌کنند که هنگام برخورد با هدف موجب از بین رفتن تمام موجودات زنده در آنجا می‌شوند، زیرا دمای سوختن فسفر سفید ۸۰۰-۲۵۰۰ درجه سانتی گراد است. این ماده به سطوح مختلف از جمله پوست و لباس می‌چسبد. خاموش کردن این ماده در حال سوختن دشوار است.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
0
0
چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
آمریکا جنایتکار تاوان کمک به اوکراین را خواهد پرداخت! آمریکا جنایتکار تاوان کمک به رژیم کودک کش صهیونیستی را خواهد پرداخت!
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
0
0
چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
اگر ایران اسلامی اراده کند در یک شبانه روز اسرائیل را از صفحه روزگار محو خواهد کرد.

چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی جنایتکار دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی اسرائیل و متحدانش را درجنگ غزه سرپوش بگذارد.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
0
0
آمریکا و غرب از سال 1918 تاکنون شریک جرم جنایت های صهیونیست ها در فلسطین بودن و هنوز هم هستند.

آمریکا، کشورهای غربی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی از سال 2011 تاکنون از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در سوریه، عراق، منطقه خاورمیانه و جهان همه جانبه حمایت می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
اسرائیل یک سازمان تروریستی است
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
0
0
سکوت دولت های مدعی حقوق بشر درمقابل نسل کشی مردم غزه به عنوان لکه ننگی در تاریخ خواهد ماند سکوت دولت های مدعی حقوق بشر، توسعه یافتگی و تمدن در مقابل جنایت های جنگی رژیم غاصب صهیونیستی و نسل کشی مردم غزه به عنوان لکه ننگی در تاریخ جهان خواهد ماند. وضعیت جدیدی که جهان با آن مواجه است و درگیری‌هایی که بوجود آمده است جنگ حق علیه باطل است و در این جنگ سازمان‌های بین‌المللی و دولت هایی که همیشه مدعی دفاع از کودکان و زنان بوده‌اند ولی در این موضوع مهم که یک نسل کشی و جنایت جنگی است سکوت کرده اند و نقاب از چهره واقعی آنان برداشته شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->