شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد چشمگیر خراسان رضوی در جذب بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر طی یک سال گذشته

  • کد خبر: ۱۹۱۱۲۶
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
رشد چشمگیر خراسان رضوی در جذب بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر طی یک سال گذشته
معاون بیمه و هماهنگی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی رشد چشمگیری در جذب بیمه شده داشته و این صندوق در حال حاضر از لحاظ تعداد بیمه شده در رده دوم کشور جای گرفته است.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد طاهری در نشستی با کارگزاران برتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان خراسان رضوی اظهار کرد: بسیار علاقه‌مند به نشست با کارگزاران به دلیل نقش و جایگاهی که دارند، هستم، زیرا مسیر موفقیت صندوق از صف می‌گذرد و این شما کارگزاران هستید که صندوق را با آن رسالت و شرح وظایفی که دارد موفق خواهید کرد.

وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی در یک سال گذشته رشد چشمگیری در عملکرد خود داشته و درحال حاضر از لحاظ تعداد بیمه شده در رده دوم کشور جای گرفته است.

طاهری بیان کرد: به دست آوردن قهرمانی سخت و از آن سخت‌تر حفظ قهرمانی است که قطعا مدیرکل استان و تیم همراهشان این مهم را تکرار خواهند کرد.

وی، تحول‌گرایی و گسترش عدالت اجتماعی، یعنی فراهم آوردن بستر لازم برای بهره‌مندی آحاد مردم بویژه اقشار محروم جامعه از امکانات را از ویژگی‌های دولت سیزدهم دانست و خاطرنشان کرد: با ابلاغ سیاست‌های کلی تامین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری، تکلیف برای ما تمام شد و بایستی این سیاست‌ها را در سرلوحه امورات خود قرار دهیم.

معاون بیمه و هماهنگی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور بر لزوم نظارت بر عملکرد کارگزاری­‌ها، کیفی سازی خدمات ارائه شده به مردم در کارگزاری‌ها و جلب رضایت حداکثری بیمه شدگان تأکید و این مهم را هدف اصلی صندوق عنوان کرد.

در ادامه عباسعلی برونسی، مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر  خراسان رضوی گزارشی از وضعیت بیمه شدگان، کارگزاران، برنامه‌های آینده صندوق برای محقق شدن سهمیه تکلیفی و استفاده از ظرفیت‌های جدید، برای گسترش چتر بیمه‌ای جامعه هدف را ارائه کرد.

وی افزود: همراهی کارشناسان و کارگزاران در یک سال گذشته باعث شد شرایط متفاوت و تغییرات محسوس در مرتبه و رشد بیمه  خراسان به وجود آید.

در ادامه این دیدار کارگزاران و  کارشناسان صندوق ضمن بیان مسائل و مشکلات موجود، راهکار‌هایی در راستای برطرف شدن موانع جذب بیمه شده جدید و تمدید بیمه شدگان بیان کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->