بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرو ۳ میلیارد و ۳۳۵ میلیون تومان آرامش در بازار امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشکل توقف عرضه آرد رفع شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش فوری یکی از محصولات ایران‌خودرو از روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک ثبت‌نام ابلاغ مصوبه واردات خودرو‌های نو و کارکرده به گمرکات + سند رئیس‌کل بانک مرکزی: آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین ۱۴۰۴ افت فشار فروش در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ریزش بورس ۹۹ در ۱۴۰۴ تکرار می‌شود؟ طلا در مشهد گرمی چند؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ۸۶ هزار و ۲۵۰ تومان بهره‌برداری از یک نیروگاه خورشیدی در گناباد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آشنایی با قدیمی‌ترین دستور‌پخت‌های جهان محدودیت‌های فروش برای خودرو‌های وارداتی برداشته شد گذر قیمت طلا از کف | سکه برای بازگشت به مدار صعود خیز برداشته است؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کارمندان می‌توانند از مرخصی استعلاجی ساعتی استفاده کنند قیمت مرغ منجمد تعیین شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وزارت نیرو تعرفه‌های جدید آب در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد (اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهو و کلم کیلویی چند است؟ افزایش مزد کارگران در ۷ سال اخیر، کمتر از تورم بوده است فروش فوری سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + شرایط مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ مرحله دوم، تا پایان خرداد ۱۴۰۴ است | مرحله سوم کالابرگ هم واریز می‌شود؟ جزئیات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد + مبلغ وام پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم نهایی شورای رقابت: خودروهای وارداتی از دستورالعمل تنظیم بازار مستثنا شدند پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تلاش برای یکسان سازی مالیات حقوق بگیران و مشاغل

  • کد خبر: ۱۹۱۱۴۲
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
تلاش برای یکسان سازی مالیات حقوق بگیران و مشاغل
رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی خراسان رضوی گفت: تناقضی در ماده ۱۰۱ بین حقوق‌بگیران و مشاغل بود که برای حقوق‌بگیران ۱۲۰ میلیون تومان و برای مشاغل ۴۲ میلیون تومان معافیت در سال تعیین شده بود و سازمان امور مالیاتی یکسان‌سازی را در نظر داشت. اگر بتوانیم در دستگاه‌های دیگر نیز مسئولان ملی را دعوت کنیم، به خصوص بخش‌هایی که فرامین مالی زیادی دارند، می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر لبافی امروز، ۶ آبان‌ماه، در یکصدوهشتمین جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: بسته ۲۹بندی توافقات مالیاتی را در جلسه ۱۰۶ تهیه و خدمت مدیرکل مالیاتی تقدیم کردیم. ۵ موضوع خدمت ایشان مطرح و بقیه قرار شد نشستی بین نمایندگان شورا و سازمان مالیاتی کشور برگزار شود.

وی افزود: در این زمینه دو جلسه در تهران داشتیم و یک جلسه نیز این هفته برگزار می‌شود. در خصوص ۱۷ بند توافق کردیم که از این تعداد ۳ بند اجرایی شده و آثار بسیار خوبی در حوزه اقتصادی استان و کشور خواهد داشت. یک بند در خصوص ماشین‌آلات بود که قبلا ضمانت‌نامه ارائه می‌شد، اما درخواستمان این بود به چک تبدیل شود که ابلاغ شد. اختلاف نظری در خصوص معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان خارج از سرزمین اصلی پارک بود.

لبافی ادامه داد: مورد بعدی تناقضی در ماده ۱۰۱ بین حقوق‌بگیران و مشاغل بود که برای حقوق‌بگیران ۱۲۰ میلیون تومان و برای مشاغل ۴۲ میلیون تومان معافیت در سال تعیین شده بود و سازمان امور مالیاتی یکسان‌سازی را در نظر داشت. اگر بتوانیم در دستگاه‌های دیگر نیز مسئولان ملی را دعوت کنیم، به خصوص بخش‌هایی که فرامین مالی زیادی دارند، می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد. با مدیران استانی راحت می‌توانیم تعامل و گفتگو کنیم.

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی خراسان رضوی بیان کرد: در خصوص اخذ ۱۰ درصد کرایه حمل از ناوگان خارجی در جلسه ۱۰۴ بررسی شد که اختلاف نظراتی وجود داشت. مغایرت‌های تعیین مبدا حمل مطرح بود که مبدا حمل از محل کشور سازنده تلقی می‌شد، همچنین شفاف‌سازی وجود یا عدم وجود ناوگان ایرانی و واردات کالا در محل ثبت سفارش نیز مطرح بود که پیگیری کردیم و به سازمان راهداری کشور ابلاغ شد. سازمان از چهار بند پیشنهادی ما سه بند را قبول کردند.

وی در خصوص ارزیابی عملکرد شورای گفت‌وگوی استان در سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: شورای استان‌ها همیشه در پنج شاخص ارزیابی می‌شود و نظام ارزیابی بسیار قوی هم دارد. خلاصه ارزیابی‌ها برای رئیس‌جمهور، استانداران و روسای اتاق‌ها در نیمه هر سال ارسال می‌شود. تشکیل جلسات با حضور استانداران و نمایندگان سه قوه مهم بوده و وظایف شورای استان و وظایف دبیرخانه شورا نیز مهم است. ما در چند سال گذشته همواره جزو پنج استان برتر کشور بودیم.

لبافی خاطرنشان کرد: به لحاظ تشکیل جلسات باید ۱۲ جلسه با حضور استاندار داشته باشیم یعنی هر ماه یک جلسه، اما ما ۱۰ جلسه در سال ۱۴۰۱ داشتیم، بنابراین در رده‌های اول قرار نگرفتیم. در نسبت حضور استاندار به تعداد جلسات تکلیفی باز هم در رده‌های اول و دوم قرار نداریم. از نظر وضعیت حضور نمایندگان دستگاه قضایی استان، تقریبا در همه جلسات حضور داشتند.

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی خراسان رضوی اضافه کرد: در زمینه حضور نمایندگان مجلس وضعیت مناسبی نداریم. علیرغم اینکه قانون‌گذار هستند و تکلیف است که در این جلسه حضور داشته باشند. ما در نسبت دستاورد‌ها به مصوبات رتبه اول را داریم؛ بیشترین مصوبات و به همان نسبت نیز بیشترین دستاورد‌ها یعنی اجرای کار را داشتیم. در عملکرد شورا‌های استانی در جمع سه استان اول قرار داریم و امتیاز ما ۹۷.۷۵ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->