بلغارستان به فیلم کوتاه «زیر سایه بلوط» جایزه ویژه داد علی اکبر قدوسیان تعزیه‌خوان برجسته درگذشت + علت فوت پخش سریال «شکوفه وحشی» از شبکه تهران بازگشت به تنِ وطن ثبت‌نام در هجدهمین جشنواره موسیقی جوان تمدید شد چند پنجره رو به یک اقیانوس | ۵ نگاه به عاشورا؛ حماسه همیشه جاری «گناهکاران» بهترین فیلم نیمه اول ۲۰۲۵ از نگاه منتقدان «هایده صفی‌یاری» بهترین تدوینگر جشنواره ترابیکا شد فرشته حسینی با فیلم «عبارت ...» در راه جشنواره کارلووی واری فیلم کوتاه «یکی از آنها» به جشنواره مورد تایید بفتا راه یافت «احمد عربانی» کاریکاتوریست پیشکسوت، در بیمارستان + علت سریال‌های تلویزیون در تابستان و پاییز ۱۴۰۴ چرا ادبیات جنگ اهمیت دارد؟ | ادبیات پایداری و معرفی چند اثر در این زمینه صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ فیلم بازی را بکش برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس
سرخط خبرها

نمایش فیلم‌های ژاپنی در تهران + جزئیات

  • کد خبر: ۱۹۱۳۸۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
نمایش فیلم‌های ژاپنی در تهران + جزئیات
برنامه «روزهای سینمای ژاپن» در قالب نمایش سه فیلم از سینمای معاصر ژاپن در خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «روزهای سینمای ژاپن» به عنوان بخشی از رویداد ماه فرهنگی ژاپن، با همکاری مشترک خانه هنرمندان ایران و سفارت ژاپن برگزار می‌شود که به نمایش سه فیلم از سینمای این کشور اختصاص دارد.

بر این اساس فیلم‌های «گل‌های دیگری» به کارگردانی اوکودا یوسوکه، سه‌شنبه ۹ آبان، «خداحافظی طولانی» ساخته ناکانو ریوتا، چهارشنبه ۱۰ آبان و «درخت آلوی تنها» به کارگردانی واجیما کوتارو، پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ در سالن استاد فریدون ناصری خانه هنرمندان ایران نمایش داده خواهد شد.

«گل‌های دیگری» داستان مردی جوان به نام «تاکاآکی» است که برادر بزرگ‌ترش را از دست داده و به دیدار پدر و مادرش می‌رود. در همان زمان، گلدانی از بالای ساختمان محل زندگی آن‌ها روی سر مرد همسایه می‌افتد و باعث فوت او می‌شود. ناکاآکی تلاش می‌کند بفهمد که آیا پدرش در این حادثه نقشی داشته یا خیر.

«خداحافظی طولانی» داستان اعضای خانواده «هیگاشی» است که از راه‌های دور و نزدیک گرد هم آمده‌اند تا هفتادمین سالگرد تولد پدرشان را جشن بگیرند اما از بیماری پدر با خبر می‌شوند. مادر و دو دختر خانواده متوجه می‌شوند پدر توانایی به یادآوردن خاطراتی را دارد که آن‌ها مدت‌ها پیش به فراموشی سپرده‌اند.

«درخت آلوی تنها» داستان زنی سالمند به نان «تاماکو» است که با «تادائو»، پسر ۵۰ ساله و مبتلا به اتیسم‌اش زندگی می‌کند. در خانه آن‌ها درخت آلویی است که شاخه‌های آن صدای همسایه‌های را درآورده اما تادائو دلبستگی زیادی به این درخت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->