در حملات ۲۴ ساعت گذشته به غزه ۳۰۰ نفر شهید یا زخمی شدند رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: برکت خون شهدای عزیز، خطر بزرگی را از سر مردم ایران برطرف کرد ۴ مجروح در حمله با خودرو به کنیسه‌ای در منچستر انگلستان + فیلم مسکو: بازگشت تحریم‌های ایران از سوی سازمان ملل تعهدی برای هیچکس ایجاد نمی‌کند واکنش ماکرون به نفتکش متوقف‌شده در سواحل فرانسه رئیس فراکسیون ورزش مجلس: فیفا فورا درباره عدم صدور ویزا برای «تاج» و «قلعه‌نویی» ورود کند رفیع زاده: رویکرد دولت چهاردهم توجه به معیشت مردم و تمرکز بر مناطق محروم است مقامات ایرانی و جمهوری آذربایجان درباره برگزاری اجلاس اکو رایزنی کردند وضعیت جسمانی‌ «بشار اسد» پایدار است حمایت کمیسیون آموزش مجلس از دانشمندان هسته‌ای | پیشرفت‌های دفاعی و علمی ایران معادلات منطقه را تغییر داده است مقام‌های عراقی: گذرگاه جدید میان عراق و ایران به‌زودی افتتاح می‌شود نوجوانان پسر از ۱۶ سالگی می‌توانند گواهینامه موتور بگیرند + ویدئو اجرای معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه آغاز شد متکی: مکانیسم ماشه، غیرقانونی، خصمانه و غیرحقوقی است ۳ شهید و زخمی در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم پزشکیان: صرفه‌جویی ۱۰ درصدی هزینه‌ها معادل ۱۸ میلیارد دلار است دبیر شورای عالی امنیت ملی: حزب‌الله یک جریان ریشه‌دار است | غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند وزارت امور خارجه حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به کاروان دریایی الصمود را محکوم کرد نگاهی به سالگرد انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به ریاست‌جمهوری ایران گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای ناآرامی‌ها در کشمیر پاکستان | دولت پاکستان به اغتشاشگران هشدار داد سپاه پاسداران: عملیات وعده صادق ۲ حامل پیام پایان دوران تهدید بی‌هزینه بود پزشکیان دقایقی قبل وارد بندرعباس شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود»
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی: توافق آزادی اسرا نزدیک نیست

  • کد خبر: ۱۹۱۸۷۶
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۶
رژیم صهیونیستی: توافق آزادی اسرا نزدیک نیست
رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی عنوان کرد:این رژیم به توافق با حماس جهت آزادی اسرا نزدیک نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، تزاخی هانگبی روز سه‌شنبه در کنفرانسی خبری گفت: تا به امروز، به توافق آزادی اسرا نزدیک نشده‌ایم.

وی همچنین با اشاره به اینکه به پایان این درگیری نزدیک نیستند، عنوان کرد «هرچیزی که پیش از حملات هفت اکتبر می‌دانستیم را از یاد برده‌ایم».

این مقام صهیونیستی توضیح داد: دیگر هیچ هدف خلاف قاعده‌ای وجود ندارد. قتل عام ۷ اکتبر باعث کنار رفتن توهمات شد. حماس دیگر نباید وجود داشته باشد و این تصمیم کابینه است.

وی در ادامه با طرح این ادعا که «یک گروهک تروریستی» نباید بر نوار غزه حکمرانی کند، گفت: من باور دارم که این موضع اکثریت شهروندان اسرائیلی است.

امروز هم در بیست‌وپنجمین روز جنگ، ارتش رژیم صهیونیستی به بمباران شدید نوار غزه ادامه داده و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم از آغاز مرحله سوم جنگ غزه سخن گفت.

مقاومت فلسطین اعلام کرد که برای سربازان اشغالگری که درصدد نفوذ به نوار غزه هستند، کمین‌هایی ایجاد کرده و در چندین منطقه با آن‌ها درگیر شده است. همچنین حملات موشکی و خمپاره‌ای جبهه مقاومت به شهر‌های اشغالی و مواضع صهیونیست‌ها ادامه دارد.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تعداد شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به ۸۵۲۵ نفر افزایش یافته که از این میان، ۳۵۴۲ تن کودک و ۲۱۸۷ تن زن هستند. همچنین ۲۱ هزار و ۵۴۳ تن مجروح شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->