عبور ۱۹۸ کشتی تجاری از باب‌المندب در ۵ روز | شهادت ۴ غیرنظامی در حمله هوایی عربستان به تعز یمن (۶ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۸۵۵۰
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۷
جنگ یمن
وزارت حمل و نقل یمن از ادامه عبور ایمن کشتی‌ها از آبراه راهبردی باب المندب خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت حمل‌ونقل یمن در تازه‌ترین گزارش خود تأکید کرد که علی‌رغم تحولات منطقه‌ای، ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه راهبردی باب‌المندب بدون هیچ خللی و به شکلی طبیعی در حال انجام است.

طبق آمار اعلام شده توسط این وزارتخانه، ۱۹۸ کشتی تجاری طی ۵ روز گذشته از این آبراهه مهم بین‌المللی عبور کرده‌اند.

حمله موشکی و توپخانه‌ای سعودی به استان صعده یمن

در عین حال منابع محلی یمن از تداوم تجاوزکارانه سعودی به مناطق مسکونی در شمال این کشور خبر دادند.

یگان‌های توپخانه‌ای و موشکی ارتش سعودی، شهرستان «الظاهر» در استان صعده را هدف قرار دادند.

شهادت ۴ غیرنظامی در حمله هوایی عربستان به تعز یمن

هواپیماهای جنگی عربستان در ادامه حملات علیه یمن، یک خانه در شهرستان المعافر در استان تعز را هدف قرار دادند که منجر به شهادت سه زن و یک پیرمرد و زخمی شدن سه نفر دیگر شد.

مرکز حقوق بشر عین اعلام کرد که یک روز پس از حمله به بازار مرکزی تعز که منجر به شهادت ۷ نفر و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر شد، جنگنده‌های عربستان یک خانه در المعافر را هدف قرار دادند که در نتیجه آن سه زن و یک پیرمرد شهید و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

مرکز عین افزود: دشمن سعودی مسئول کامل این جنایت‌ها، کشتار، زخمی کردن و تخریب خانه‌ها و تأسیسات غیرنظامی است.

این مرکز همچنین تأکید کرد: تداوم هدف قرار دادن خانه‌ها، بازارها و مدارس در تعز اقدامی خطرناک است که اقدام فوری بین‌المللی برای حمایت از غیرنظامیان و توقف تجاوزات را می‌طلبد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.