حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی: مردم، سرمایه اجتماعی پلیس هستند
سرخط خبرها

تاکید استاندار خراسان رضوی بر افزایش و پراکندگی شعب اخذ رأی در مشهد

  • کد خبر: ۱۹۲۰۳۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
تاکید استاندار خراسان رضوی بر افزایش و پراکندگی شعب اخذ رأی در مشهد
استاندار خراسان رضوی گفت: باید زمینه رأی دادن مردم بدون دغدغه با افزایش شعب اخذ رأی و توزیع مناسب شعب فراهم شود.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری ظهر امروز در جلسه ستاد انتخابات شهرستان مشهد اظهار داشت: خوشبختانه نیروی انسانی مستعد همراه با خلاقیت در شهرستان مشهد وجود دارد و می‌توان انتخابات خوبی برگزار کرد. ما با اعتقاد کار می‌کنیم و انتخابات امسال شروع نقطه عطفی خواهد بود که همه با نیت خالص و اعتقاد و دغدغه در انتخابات شرکت کنند. انتخابات نماد مردم سالاری دینی در نظام مقدس اسلامی است و امید است همه ما در محضر خداوند متعال سربلند باشیم.

وی ادامه داد: مسئولان دو ماموریت مشخص و معین دارند که ماموریت امنیت و ماموریت برگزاری انتخابات است؛ لذا این موضوع از نظر تشکیلاتی حائز اهمیت است. در یکی دو سال گذشته باتوجه به جهت‌گیری دولت سیزدهم و افق‌های پیش‌رو، استکبار و معاندان حساس شده‌اند و لذا بر نادیده‌گرفتن این دستاورد‌ها با پوشش و جنگ رسانه‌ای تمرکز دارند.

نظری اضافه کرد: اتفاقاتی در سال گذشته افتاد و همه این‌ها عملیات‌ روانی و میدانی است که دشمن با هدف، صبر مردم و رابطه بین نظام و مردم را کاهش دهد، لذا انتخابات نماد است.

استاندار خراسان رضوی اذعان کرد: در عین حال انتخابات تعیین سرنوشت مردم است و از این رو حائز اهمیت است و ما مسئولان باید زمینه‌ای را فراهم کنیم که مردم با امنیت و سادگی اتصال خود را به نظام اسلامی به نمایش بگذارند و با رایی که می‌د‌هند سرنوشت خود را مشخص کنند.

وی تاکید کرد: نظرسنجی‌ها حاکی است که حضور مردم و مشارکت در انتخابات روبه رشد است. این مسئله نکته مثبتی است که ما مسئولان باید به آن توجه کنیم.

نظری با تاکید بر اینکه مردم خدمت می‌خواهند، افزود: اگر جایی مسئولان خدمتگزار باشند، ما نیز در زمان معین نتیجه را خواهیم دید. بخشدار‌ها و دهیاران و فرماندار در مناطق مختلف شهرستان مشهد مشغول خدمت هستند.

استاندار خراسان رضوی گفت: با تلاش‌های بیشتر، اطلاع رسانی، جهاد تبیین و همه آنچه‌را که لازم است، مشهد مقدس حضور گسترده مردم در انتخابات را خواهد داشت. مردم در بزنگاه‌ها نشان داده‌اند که چگونه پای انقلاب هستند.

وی تاکید کرد: ما باید امکان حضور گسترده مردم را فراهم و از آن‌ها دعوت کنیم. باید مردم را با شرایط و اوضاع و احوال آگاه کرده و زمینه معرفی کاندیدا را به مردم فراهم کنیم و همچنین سرعت اخذ رای از مردم را در نظر بگیریم. مردم نباید معطل باشند و پشت درِ شعبه‌های اخذ رأی بمانند.

نظری گفت: نباید مردم در انتخابات سردرگم باشند و با بی‌نظمی روبه‌رو شوند. تعداد و توزیع شعب بسیار اهمیت دارد. هر کدام از این موارد مشکل داشته باشد نارضایتی ایجاد خواهد شد و نارضایتی مردمی در انتخابات اصلاً قابل قبول نیست.

وی تاکید کرد: تا قبل از برگزاری انتخابات باید چند رزمایش تخصصی برگزار شود. باید در بروز مشکلات سریع تصمیم‌گیری و حل مشکل کنیم زیرا این تمرینات و حل مسائل اهمیت دارد.

نظری خاطرنشان کرد: حضور مردم در شعب اخذ رأی باید متفاوت باشد و از طرفی هم باید با احترام و تکریم با مردم گفت‌وگو و رفتار کرد. نباید تعللی در این بخش صورت بگیرد. در عین حال ممکن است عامدانه یا بر اثر اخبار نامناسب در فضای مجازی خبری منتشر شود و خنثی سازی موضوع از محل شعبه اهمیت دارد.

به گفته وی هرچه زودتر امکانات و زمینه فراهم شود، کار بهتر پیش می‌رود و از طرفی هم اطمینان از آمادگی برگزاری خواهیم داشت. وقتی زمان کم باشد تصمیم‌گیری با عجله صورت می‌گیرد.

رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی تاکید کرد: هم‌زمان با برگزاری انتخابات می‌توان جشن مشارکت را در فضا‌های مختلف برگزار کرد.
وی گفت: رای مردم حق‌الناس است و باید برای تحقق آن زمینه را فراهم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->