پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: تلاش می‌کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند

  • کد خبر: ۱۹۱۱۳۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
استاندار خراسان رضوی: تلاش می‌کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند
استاندار خراسان رضوی گفت: تلاش می‌کنیم کمک کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند، نباید بر حضور دولت در اقدامات اصرار شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز، ۶ آبان‌ماه، در یکصدوهشتمین جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه شاهد هستیم رژیم غاصب صهیونیستی همچنان نسل‌کشی را در غزه و در سرزمینی که متعلق به فلسطینیان است را ادامه می‌دهد.

وی افزود: ما وظیفه داریم ضمن محکوم کردن این عمل غیر انسانی از مردم فلسطین، رزمندگان فلسطینی و حماس که به صورت مشروع در حال تقابل با رژیم صهیونیستی و پشتیبان‌های آن‌ها یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه و همه کشور‌هایی که حمایت می‌کنند، حمایت و پشتیبانی کنیم. انشالله با عنایت خداوند متعال این ملت مظلوم بتوانند در اسرع وقت و با کمترین خسارت به اهداف عالیه خود که تسخیر سرزمین و وطن خود است، موفق باشند.

نظری ضمن تشکر و قدردانی از اعضای شورای گفتگو عنوان کرد: قاعده و پایه اصلی شورای گفتگو بخش خصوصی است. رویکرد مد نظر تشکیل جلسات این است که حاکمیت و مسئولان دولتی حضور پیدا کنند و همفکری و همکاری کنیم تا مشکلات تولیدکنندگان و فعالان بخش اقتصادی کاهش پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اینکه استان در کیفیت شورای گفتگو رتبه اول را داشته مهم‌تر از تعداد جلسات است. باید درک متقابل و همدلی وجود داشته باشد. حتما دعوت از مسئولان ملی را در ارتباط با مشکلات مبتلابه مربوط به آن حوزه در دستور کار گذاشته شود.

وی بیان کرد: هم بخش خصوصی و هم دولتی صاحب تجربه است. باید تلاش کنیم از انفعالی مواجه شدن با اتفاقات پرهیز کنیم. حتما جلسات را پیشگیرانه و پیش‌دستانه برگزار کنید و به موقع تصمیم‌گیری شود. طبیعی است در فضای کوتاه تصمیم‌گیری‌ها انفعالی و کم‌دقت خواهد بود، مهم است تشکلات صنفی به موقع و بخش‌های دولتی پیشگیرانه تصمیم‌گیری کنند.

نظری با اشاره به اینکه ما تلاش می‌کنیم کمک کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند، تصریح کرد: نباید بر حضور دولت در اقدامات اصرار شود. با فعال شدن تشکل‌های صنفی، قشری و موضوعی بسیاری کار‌ها روان‌تر و بهتر پیش می‌رود، ما نیز از آن تصمیمات حمایت می‌کنیم. مگر دولت چقدر پول دارد که خرید تضمینی انجام دهد، بنابراین باید به نحوی سیاست‌گذاری کنیم که این اتفاق نیفتد. ممکن است در مقطعی گره‌ها باز شود، اما باز گره ایجاد خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: در زمینه دامداری و کشاورزی که در استان ما تحت تاثیر حداقل دو سال خشکسالی شدید بوده باید کارگروهی تشکیل شود. من خدمت رئیس‌جمهور عرض کردم که روستاییان ما بسیار ناراحت هستند و خسارت دیدند، مخصوصا خرده‌دامداران و خرده‌کشاورزان که پایه مالی آن‌ها ضعیف است. با این شرایط باید ببینیم چه راهکاری داریم که تولید حفظ شود.

وی ادامه داد: وقتی تولیدکننده ما شیر خود را به استان دیگری صادر می‌کند نمی‌توانیم جلوی او را بگیریم، این باز دخالت می‌شود. ما تلاش می‌کنیم مداخلات خود را کاهش دهیم. درخواست ما از تشکل‌ها این است که درمورد این موضوع فکر کنند که چرا شیر به خارج از استان صادر شود و دوباره ماست آن به استان برمی گردد؟ تدابیر برای حل مسائل و مشکلات صنفی باید توسط خود تشکل‌های مردمی صورت گیرد. ما اصرار داریم بسیاری از موضوعات را اتحادیه‌ها انجام دهند چرا حاکمیت دخالت کند؟

نظری اضافه کرد: در مسایلی که نمی‌توانید ما به عنوان حاکمیت در خدمت شما هستیم. هر آنچه در استان قابل تصمیم‌گیری است معطلی جایز نیست، اما آنچه مربوط به مرکزیت بوده باید پیگیری شود. برآیند کلی حرکت اقتصادی استان رو به جلو و مثبت است. شاخص‌های خوبی داریم، استان با ظرفیت است و اقبال نیز در استان وجود دارد. ما در حوزه دیپلماسی نیز کار می‌کنیم تا فضا را برای فعالیت بخش خصوصی بیشتر آماده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->