درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

طرح تخفیفات ۲۵ درصدی عوارض ساخت و ساز تمدید نخواهدشد

  • کد خبر: ۱۹۲۰۴۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵
طرح تخفیفات ۲۵ درصدی عوارض ساخت و ساز تمدید نخواهدشد
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: فرصت بهره‌مندی شهروندان از طرح تخفیف ۲۵ درصدی عوارض ساخت‌وساز محدود بوده و پس از پایان آذرماه تمدید نخواهدشد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم زوکی‌نژاد در خصوص طرح تخفیفات عوارض ساخت و ساز، اظهار کرد: مصوبه «مشوق‌‎های رشد تولید در حوزه ساخت‌وساز» هم‌اکنون با طی مراحل قانونی ابلاغ و اجرایی شده و شهروندان و سرمایه‌گذاران برای بهره‌مندی از مزایای آن می‌توانند صرفا تا پایان آذرماه به مناطق شهرداری مراجعه نمایند.

وی افزود: افزایش میزان تخفیف در پرداخت نقدی عوارض از ۱۴ به ۲۵ درصد، تخفیف و تسهیل شرایط پرداخت عوارض، اعمال معافیت در پرداخت برخی عوارض، کاهش و معافیت برخی از مشاعات ساختمانی از پرداخت عوارض صدور پروانه، عوارض ارزش افزوده اجرای طرح‌های عمران شهری و تغییر کاربری عرصه ناشی از اجرای طرح‌های تفصیلی جدید و... از جمله مشوق‌های این مصوبه می‌‎باشد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد افزود: در راستای پاسخگویی به تقاضای مودیان بهره‌برداری تجاری، کاهش ۱۵ درصدی عوارض صدور پروانه و کاهش عوارض تجاری در طبقات پیش‌بینی شده است. همچنین املاک مشمول عوارض ارزش افزوده تغییر کاربری عرصه که با عنایت به تغییر طرح برای ایشان ارزش افزوده ایجاد شده، از تخفیف مضاعف به میزان ۳۰ درصد نیز برخوردار خواهند بود.

زوکی‌نژاد درخصوص مودیانی که در روز‌های گذشته فیش عوارض را دریافت، اما پرداخت انجام نداده‌اند، اعلام کرد: این متقاضیان نیز برای بهره‌مندی از مشوق‌های این مصوبه، می‌توانند فیش عوارض را مجدد دریافت نمایند و با توجه به بارگذاری آن روی سامانه‌های شهرداری، تخفیف و کاهش عوارض برای ایشان اعمال خواهد شد.

وی در انتها عنوان کرد: شهرداری برنامه‌ای برای تمدید مشوق‌های ساخت‌وساز، آن هم در ترکیب با تخفیف پرداخت نقدی ندارد و میزان تخفیف پرداخت نقدی از اول دی ماه به ۱۴ درصد سابق بازخواهدگشت و مشوق‌های اعلامی نیز تمدید نخواهدشد. پیشنهاد می‌شود متقاضیان، حداکثر بهره‌مندی را از مساعدت‌های درآمدی اعمال‌شده به عمل آورده و به سبب زمان‌بر بودن فرایند‌ها و نیز احتمال ازدحام در روز‌های پایانی طرح، مراجعه و ثبت درخواست را موکول به روز‌های انتهایی آذرماه نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->