تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

طرح تخفیفات ۲۵ درصدی عوارض ساخت و ساز تمدید نخواهدشد

  • کد خبر: ۱۹۲۰۴۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵
طرح تخفیفات ۲۵ درصدی عوارض ساخت و ساز تمدید نخواهدشد
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: فرصت بهره‌مندی شهروندان از طرح تخفیف ۲۵ درصدی عوارض ساخت‌وساز محدود بوده و پس از پایان آذرماه تمدید نخواهدشد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم زوکی‌نژاد در خصوص طرح تخفیفات عوارض ساخت و ساز، اظهار کرد: مصوبه «مشوق‌‎های رشد تولید در حوزه ساخت‌وساز» هم‌اکنون با طی مراحل قانونی ابلاغ و اجرایی شده و شهروندان و سرمایه‌گذاران برای بهره‌مندی از مزایای آن می‌توانند صرفا تا پایان آذرماه به مناطق شهرداری مراجعه نمایند.

وی افزود: افزایش میزان تخفیف در پرداخت نقدی عوارض از ۱۴ به ۲۵ درصد، تخفیف و تسهیل شرایط پرداخت عوارض، اعمال معافیت در پرداخت برخی عوارض، کاهش و معافیت برخی از مشاعات ساختمانی از پرداخت عوارض صدور پروانه، عوارض ارزش افزوده اجرای طرح‌های عمران شهری و تغییر کاربری عرصه ناشی از اجرای طرح‌های تفصیلی جدید و... از جمله مشوق‌های این مصوبه می‌‎باشد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد افزود: در راستای پاسخگویی به تقاضای مودیان بهره‌برداری تجاری، کاهش ۱۵ درصدی عوارض صدور پروانه و کاهش عوارض تجاری در طبقات پیش‌بینی شده است. همچنین املاک مشمول عوارض ارزش افزوده تغییر کاربری عرصه که با عنایت به تغییر طرح برای ایشان ارزش افزوده ایجاد شده، از تخفیف مضاعف به میزان ۳۰ درصد نیز برخوردار خواهند بود.

زوکی‌نژاد درخصوص مودیانی که در روز‌های گذشته فیش عوارض را دریافت، اما پرداخت انجام نداده‌اند، اعلام کرد: این متقاضیان نیز برای بهره‌مندی از مشوق‌های این مصوبه، می‌توانند فیش عوارض را مجدد دریافت نمایند و با توجه به بارگذاری آن روی سامانه‌های شهرداری، تخفیف و کاهش عوارض برای ایشان اعمال خواهد شد.

وی در انتها عنوان کرد: شهرداری برنامه‌ای برای تمدید مشوق‌های ساخت‌وساز، آن هم در ترکیب با تخفیف پرداخت نقدی ندارد و میزان تخفیف پرداخت نقدی از اول دی ماه به ۱۴ درصد سابق بازخواهدگشت و مشوق‌های اعلامی نیز تمدید نخواهدشد. پیشنهاد می‌شود متقاضیان، حداکثر بهره‌مندی را از مساعدت‌های درآمدی اعمال‌شده به عمل آورده و به سبب زمان‌بر بودن فرایند‌ها و نیز احتمال ازدحام در روز‌های پایانی طرح، مراجعه و ثبت درخواست را موکول به روز‌های انتهایی آذرماه نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->