ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا
سرخط خبرها

رئیس جمهور: کردستان استان شهدا، جانبازان، ایثارگران و چهره‌های ماندگار برای تمام ایران اسلامی است

  • کد خبر: ۱۹۲۱۲۷
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰
رئیس جمهور: کردستان استان شهدا، جانبازان، ایثارگران و چهره‌های ماندگار برای تمام ایران اسلامی است
سید ابراهیم رئیسی در دور دوم سفر‌های استانی به کردستان گفت: کردستان استان شهدا، جانبازان و ایثارگران و چهره‌های ماندگار و مفاخر نه فقط برای این استان بلکه برای تمام ایران اسلامی است

به گزارش شهرآرانیوز، رییس جمهور کشورمان که در دور دوم سفرهای استانی خود به منظور دیدار با مردم، بررسی مصوبات سفر اول و افتتاح ۱۶ کلان پروژه به استان کردستان سفر کرده است در بدو ورود به فرودگاه سنندج گفت: کردستان استان فرهنگ، هنر، صفا  وفا، استان وفاداری به انقلاب اسلامی و پایمردی، مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان است.

 آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در بدو ورود به فرودگاه سنندج و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از اینکه به استان کردستان سفر کرده ام خوشحالم.

رییس جمهور همچنین اظهار کرد: کردستان استان شهدا، جانباران و ایثارگران و چهره های ماندگار و مفاخر نه فقط برای این استان بلکه برای تمام ایران اسلامی است و امروز امنیت این استان مدیون تلاش و مجاهدت مردان و زنانی است که این استان را از لوث وجود گروهک‌ها پاکسازی کردند و زمینه توسعه یافتگی و کار و تلاش را برای استان فراهم نمودند.

آیت الله رئیسی به دور اول سفر خود به استان کردستان اشاره کرد و گفت: در دور اول سفر، ضرورت‌ها شناسایی و کارهایی در نقاط مختلف استان آغاز شد که بسیاری از این طرح‌ها اجرایی شده و به دست توانای جوانان و مدیران باکفایت بخش قابل توجهی از طرحها به ثمر نشسته و بخشی نیز در دست اجراست.

رییس جمهور اظهار کرد: در دور دوم نیز مصوبات دور اول پیگیری شده و مواردی که جزو اولویت هاست و باید انجام شود در دستور کار قرار می گیرد، ضمن اینکه در این سفر به دنبال به ثمر نشستن طرح ها و پروژه ها هستم.

وی یادآور شد: با تلاش ها و پیگیری های مدیران از جمله نماینده مقام معظم رهبری و علمای شیعه وسنی، استاندار و نمایندگان استان در کنار مردم انجام بسیاری از کارها سهل و آسان شده است.

آیت الله رئیسی اظهار کرد: در این سفر نیز در برخی از شهرها حضور یافته و در بخشی از پروژه ها بازدید و جلسه ای با مدیران برای یک گام بلند در جهت توسعه یافتگی استان و رفع مشکلات مردم این منطقه که بسیار مردمان متدین و پایبند به مبانی و اصول انقلاب هستند، انجام می شود.

رئیس جمهور صبح پنجشنبه در بدو ورود به سنندج در فرودگاه این شهر، مورد استقبال نماینده ولی فقیه در کردستان، استاندار و جمعی از مسئولین استانی قرار گرفت.

رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اجرایی و وزرای کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیرو، میراث فرهنگی و گردشگری، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و رییس بنیاد مسکن رئیس جمهور را در سفر به استان کردستان همراهی می‌کنند.

حضور در مراسم بهره برداری از راه آهن سنندج - همدان، افتتاح فرودگاه سقز، دیدار مردمی در سنندج، دیدار مردمی در بانه، دیدار با روحانیون، فعالان اقتصادی و نشست خبری از جمله برنامه های دکتر رئیسی در سفر به کردستان است.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دور نخست سفر خود ۱۷ تیرماه سال ۱۴۰۱ به استان کردستان سفر کرد. رییس جمهور پاییز سال گذشته نیز در سفر دیگری برای افتتاح پروژه انتقال آب سد آزاد به سنندج به این شهر سفر کرده بود و سفر امروز سومین سفر وی در کمتر از ۱۸ ماه محسوب می شود.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->