دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

رئیس جمهور: کردستان استان شهدا، جانبازان، ایثارگران و چهره‌های ماندگار برای تمام ایران اسلامی است

  • کد خبر: ۱۹۲۱۲۷
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰
رئیس جمهور: کردستان استان شهدا، جانبازان، ایثارگران و چهره‌های ماندگار برای تمام ایران اسلامی است
سید ابراهیم رئیسی در دور دوم سفر‌های استانی به کردستان گفت: کردستان استان شهدا، جانبازان و ایثارگران و چهره‌های ماندگار و مفاخر نه فقط برای این استان بلکه برای تمام ایران اسلامی است

به گزارش شهرآرانیوز، رییس جمهور کشورمان که در دور دوم سفرهای استانی خود به منظور دیدار با مردم، بررسی مصوبات سفر اول و افتتاح ۱۶ کلان پروژه به استان کردستان سفر کرده است در بدو ورود به فرودگاه سنندج گفت: کردستان استان فرهنگ، هنر، صفا  وفا، استان وفاداری به انقلاب اسلامی و پایمردی، مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان است.

 آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در بدو ورود به فرودگاه سنندج و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از اینکه به استان کردستان سفر کرده ام خوشحالم.

رییس جمهور همچنین اظهار کرد: کردستان استان شهدا، جانباران و ایثارگران و چهره های ماندگار و مفاخر نه فقط برای این استان بلکه برای تمام ایران اسلامی است و امروز امنیت این استان مدیون تلاش و مجاهدت مردان و زنانی است که این استان را از لوث وجود گروهک‌ها پاکسازی کردند و زمینه توسعه یافتگی و کار و تلاش را برای استان فراهم نمودند.

آیت الله رئیسی به دور اول سفر خود به استان کردستان اشاره کرد و گفت: در دور اول سفر، ضرورت‌ها شناسایی و کارهایی در نقاط مختلف استان آغاز شد که بسیاری از این طرح‌ها اجرایی شده و به دست توانای جوانان و مدیران باکفایت بخش قابل توجهی از طرحها به ثمر نشسته و بخشی نیز در دست اجراست.

رییس جمهور اظهار کرد: در دور دوم نیز مصوبات دور اول پیگیری شده و مواردی که جزو اولویت هاست و باید انجام شود در دستور کار قرار می گیرد، ضمن اینکه در این سفر به دنبال به ثمر نشستن طرح ها و پروژه ها هستم.

وی یادآور شد: با تلاش ها و پیگیری های مدیران از جمله نماینده مقام معظم رهبری و علمای شیعه وسنی، استاندار و نمایندگان استان در کنار مردم انجام بسیاری از کارها سهل و آسان شده است.

آیت الله رئیسی اظهار کرد: در این سفر نیز در برخی از شهرها حضور یافته و در بخشی از پروژه ها بازدید و جلسه ای با مدیران برای یک گام بلند در جهت توسعه یافتگی استان و رفع مشکلات مردم این منطقه که بسیار مردمان متدین و پایبند به مبانی و اصول انقلاب هستند، انجام می شود.

رئیس جمهور صبح پنجشنبه در بدو ورود به سنندج در فرودگاه این شهر، مورد استقبال نماینده ولی فقیه در کردستان، استاندار و جمعی از مسئولین استانی قرار گرفت.

رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اجرایی و وزرای کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیرو، میراث فرهنگی و گردشگری، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و رییس بنیاد مسکن رئیس جمهور را در سفر به استان کردستان همراهی می‌کنند.

حضور در مراسم بهره برداری از راه آهن سنندج - همدان، افتتاح فرودگاه سقز، دیدار مردمی در سنندج، دیدار مردمی در بانه، دیدار با روحانیون، فعالان اقتصادی و نشست خبری از جمله برنامه های دکتر رئیسی در سفر به کردستان است.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دور نخست سفر خود ۱۷ تیرماه سال ۱۴۰۱ به استان کردستان سفر کرد. رییس جمهور پاییز سال گذشته نیز در سفر دیگری برای افتتاح پروژه انتقال آب سد آزاد به سنندج به این شهر سفر کرده بود و سفر امروز سومین سفر وی در کمتر از ۱۸ ماه محسوب می شود.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->