الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

پیروزی دقیقه نودی فرش‌آرا مقابل مقاومت البرز

  • کد خبر: ۱۹۲۲۶۵
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴
پیروزی دقیقه نودی فرش‌آرا مقابل مقاومت البرز
فرش‌آرا در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال مقابل مقاومت البرز در مشهد به پیروزی رسید.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، در چارچوب هفته دوادزهم لیگ برتر فوتسال، عصر امروز تیم‌های فرش‌آرا و مقاومت البرز در سالن شهید بهشتی مشهد به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در پایان با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید.

حمید قهرمانی در نیمه نخست ۲ گل برای فرش‌آرا به ثمر رساند تا زردپوشان مشهدی نیمه نخست را با برتری ۲ بر صفر به پایان برسانند، اما در نیمه دوم بازیکنان مقاومت البرز به خود آمده و بازی را تساوی کشاندند.

شاگردان حسن‌زاده که ۳ امتیاز خانگی را از دست رفته می‌دیدند در ادامه بازی با استفاده از تاکتیک پاورپلی بر فشار حملات خود افزودند تا در ثانیه‌های پایانی صاحب یک پنالتی از نقطه دوم شوند و حامد عبدالهی گل سوم و پیروزی‌بخش فرش‌آرا به ثمر رساند تا سومین پیروزی متوالی فرش‌آرا در لیگ برتر رقم بخورد.

شاگردان حسن‌زاده با این پیروزی ۲۰ امتیازی شده و جایگاه خود در رده پنجم را تثبیت کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->