وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت ۲ نفر در رابطه با آتش‌سوزی مرکز ترک اعتیاد لنگرود

  • کد خبر: ۱۹۲۳۶۹
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۴
بازداشت ۲ نفر در رابطه با آتش‌سوزی مرکز ترک اعتیاد لنگرود
وزیر کشور پس از عیادت از مصدومان حادثه لنگرود از دستگیری ۲ نفر مرتبط با مرکز ترک اعتیاد این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور امشب در حاشیه عیادت از مصدومان حادثه آتش‌سوزی مرکز ترک اعتیاد کلیدبر در شهرستان لنگرود و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مصدومان ناشی از این حادثه به بیمارستان تخصصی سوختگی در رشت منتقل شدند، اظهار کرد: در اثر این حادثه که ۳۲ فوتی و ۱۷ مصدوم داشته است، مصدومان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به یک مرکز تخصصی بیماران سوختگی در رشت منتقل که ۲ مصدوم به صورت سرپایی ترخیص و ۱۵ مصدوم دیگر بستری هستند.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ۱۵ مصدوم آتش سوزی در مرکز ترک اعتیاد کلیدبر شهرستان لنگرود،‌ افزود: از این ۱۵ نفر مصدوم ۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده و ۱۳ مصدوم دیگر در بخش مردان، به روند درمانی آنان رسیدگی می‌شود.

وزیر کشور از تشکیل جلسه فوری با حضور تمامی دستگاه‌های مرتبط با این حادثه خبر داد و تصریح کرد: امشب جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های امدادی، هلال احمر، نیروی انتظامی، دادگستری و استاندار گیلان برگزار و در این جلسه نظر کارشناسان در خصوص علت وقوع این حادثه دلخراش را جویا شدیم و کارهای کارشناسی لازم برای بررسی‌های دقیق‌تر در حالا انجام است، هر چند تاکنون علل‌های مختلفی توسط برخی افراد مطرح شد.

وحیدی از دستگیری ۲ نفر مرتبط با مرکز ترک اعتیاد کلیدبر شهرستان لنگرود خبر داد و گفت:  این کمپ یک مرکز خصوصی بوده و در این خصوص پرونده‌ای در دادگستری تشکیل شده و ۲ نفر نیز در این رابطه و تا بعد از تکمیل شدن حادثه بازداشت شدند.

وی با بیان اینکه علل این حادثه بعد از انجام کارهای کارشناسی به صورت سریع به مردم اعلام می‌شود، تصریح کرد: بروز این حادثه قلب تمام مردم گیلان و ایران را به درد آورد، لذا بعد از انجام کارهای کارشناسی توسط پلیس آگاهی و دادگستری، علت وقوع  این حادثه و فوت ۳۲ نفر از هموطنانمان توسط نهادهای مربوطه به مردم اعلام می‌شود.

وزیر کشور با تأکید بر لزوم توجه به شناسایی فوت‌شدگان این حادثه، افزود: در سریعترین زمان ممکن هویت فوت شدگان و برخی از مصدومان شناسایی و به خانواده‌های اتمام اطلاع‌رسانی می‌شود.

وحیدی نقش بازرسی از کمپ‌های ترک اعتیاد در راستای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی را بسیار مؤثر دانست و بیان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که افراد حاضر در این کمپ بیش از حد مجاز بوده که باید بررسی نهایی انجام شود، از این در صورت قصور توسط بخش خصوصی و هر فردی، با عاملان این حادثه برخورد جدی می‌شود.

گفتنی است وزیر کشور دقایقی پیش با بدرقه استاندار گیلان از طریق فرودگاه سردار جنگل رشت را به مقصد تهران ترک کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->