جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: امیدواریم در آینده‌ حاشیه شهر مشهد جزء مناطق برخوردار باشد

  • کد خبر: ۱۹۲۶۳۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
استاندار خراسان رضوی: امیدواریم در آینده‌ حاشیه شهر مشهد جزء مناطق برخوردار باشد
استاندار خراسان رضوی گفت: امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور حاشیه شهر مشهد جزء مناطق برخوردار و ارتقابخش باشد، نه تنها وضعیت مناسبی داشته باشد، بلکه باعث ایجاد زمینه‌های دیگر برای سرمایه‌گذاری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در مراسم آغاز عملیات اجرایی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در شهرک شهید رجایی مشهد و بهره‌برداری از ۸۸ پروژه عمرانی، ورزشی و زود بازده منطقه ۶ اظهار کرد: امید و نویدی داریم با این توضیح که همچنان موضوع حاشیه شهر و رسیدگی و کاهش کم‌برخورداری این مناطق مخصوصا در ارتباط با مباحث زیرساختی اولویت مسئولان شهری و دستگاه‌های استانی است. از سرعت عمل، دقت و استمرار در این موضوع تشکر و قدردانی دارم.

وی بیان کرد: پارک ملت با متراژ ۷۰ هکتار در غرب مشهد واقع شده و این پارک با ۷۳ هکتار در شرق مشهد و به موازات پارک ملت احداث خواهد شد. امیدواریم با طراحی و سرعت عملی که خواهند داشت، این پروژه را پیش ببرند. بخش بانوان و بخش‌های دیگری در این پروژه وجود دارد.

نظری خاطرنشان کرد: امیدواریم پارک کرامت در رفع و کاهش عقب‌ماندگی در زیرساخت‌های منطقه موثر باشد و زمینه‌ای برای ارتقا‌بخشی شود. همچنان پروژه‌های متعدد شهری و پروژه‌های اساسی‌تر دیگری که در رفع عقب‌ماندگی حاشیه شهر موثر بوده، در دست اقدام است.

استاندار خراسان رضوی افزود: امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور حاشیه شهر مشهد جزو مناطق برخوردار و ارتقابخش باشد، نه تنها وضعیت مناسبی داشته باشد، بلکه باعث ایجاد زمینه‌های دیگر برای سرمایه‌گذاری شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم اقدامات ما در ارتباط با مشهد و حاشیه شهر زمینه‌ای برای تحقق پروژه‌ها شود، عنوان کرد: بیمارستانی در حاشیه شهر در حال ساخت است و عملیات ساختش استمرار دارد، اما باید با سرعت بیشتری انجام شود. ۸۸ پروژه زودبازده نیز در دستور کار است. همه مسئولان ضمن اینکه در سطح کلان شهر مشهد مشغول برنامه‌ریزی، پیگیری و انجام وظایف هستند، اما دغدغه خاصی نسبت به حاشیه شهر دارند که امیدواریم این دغدغه‌ها منتج به نتایج خوب برای اهالی این مناطق شود.

فرماندار مشهد: این مجموعه کارآمدتر از پارک ملت خواهد بود

محسن داوری نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: چندین سال قبل در غرب مشهد افرادی با این نگاه که به زائر و مجاور مشهد خدمت کنند، فضای سبز و پارکی را به میزان ۷۰ هکتار تاسیس کردند و امروز نیز مردان بزرگی در حوزه مدیریت شهری پارکی را بنا کردند که سالیان سال در خدمت زائران و مجاوران خواهد بود.

وی ادامه داد: این مجموعه کارآمدتر از پارک ملت خواهد بود. فاصله این مکان تا حرم کمتر و ورودی شهر مشهد برای زائران از این سمت بیشتر از سمت شمال بوده و این دلایل خدمت‌رسانی خوبی برای این مجموعه است. آنچه امروز مردم از ما انتظار دارند این است که ببینند کارگزاران این نظام تلاش می‌کنند تا خدمت‌رسانی کنند، در نتیجه مردم امیدوار می‌شوند. اگر این حرکت ادامه پیدا کند هر روز می‌توانیم پروژه‌ای را در شهر افتتاح کنیم که یک خدمت‌رسانی است.

فرماندار مشهد گفت: طرح تحول حاشیه شهر مشهد از سال ۱۴۰۱ شروع شد. سال گذشته ۲۰۱ پروژه به میزان ۷ هزار میلیارد تومان در دستور کار قرار دادیم که رشد و پیشرفت این پروژه‌ها ۸۹ درصد بود و موفقیتی ویژه است. طرح تحول ما سه ساله و تا پایان دولت سیزدهم است. امسال مجدد در طرح تحول، پروژه‌های جدیدی در نظر گرفتیم که با این تحول، نابرابری برطرف خواهد شد، بنابراین برای ما تفاوتی در ساخت خیابان و پارک شهر در مناطق برخوردار و کم‌برخوردار وجود نخواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->