شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود
سرخط خبرها

چهارمین همایش فرزند اولی‌های نیروی پدافند هوایی ارتش در مشهد به کار خود پایان داد

  • کد خبر: ۱۹۴۰۸۲
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲
چهارمین همایش فرزند اولی‌های نیروی پدافند هوایی ارتش در مشهد به کار خود پایان داد
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا(ع)گفت: به دلیل برخی سیاست‌های غلط جمعیتی در گذشته، نسل‌های قبل نسبت به فرزندآوری توجه کمتری داشتند، اما نسل جوان امروز باید این عقب‌ماندگی را جبران کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اختتامیه چهارمین همایش فرزند اولی‌های نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر روشندل رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم محمدرضا معصومی فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا(ع) و حجت‌الاسلام و المسلیمن سید جانمراد موسوی معاون فرهنگی و روابط عمومی اداره عقیدتی سیاسی این نیرو امروز در مشهد برگزار شد.

اهتمام زوج‌های جوان به فرزندآوری

امیر معصومی در این همایش با بیان اینکه فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش به برگزاری این‌گونه همایش‌ها توجه ویژه‌ای دارد، اظهار داشت: برای کارکنان منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا(ع) مایه افتخار و خرسندی است که در شهر امام رضا(ع) میزبان چهارمین همایش فرزند اولی‌هاست.

وی افزود: ازدواج و فرزندآوری توصیه دین مبین اسلام است که باید کارکنان جوان نیروی پدافند هوایی ارتش به آن اهتمام داشته باشند.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) تصریح کرد: شاید به دلیل برخی سیاست‌های غلط جمعیتی در گذشته، نسل‌های قبل به فرزندآوری توجه کمتری داشتند، اما نسل جوان امروز باید این عقب‌ماندگی را جبران کند.

خانواده؛ کانون پرورش انسان‌های با ایمان

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سید جانمراد موسوی در ادامه در سخنانی بیان داشت: خانواده مهم‌ترین نهاد در جامعه است که وظیفه تربیت و سازندگی انسان‌ها را برعهده دارد که نتیجه آن پرورش افراد خودساخته و باایمان است.

وی افزود: برگزاری همایش‌هایی همچون فرزند اولی‌ها با تدبیر سلسله مراتب فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی توسط سازمان عقیدتی سیاسی در نیروی پدافند هوایی ارتش طرح‌ریزی، برنامه‌ریزی و در حال اجراست.

وی تصریح کرد: این همایش با اهدافی همچون ترویج و تسهیل ازدواج، تشکیل، تعالی و تحکیم خانواده برنامه‌ریزی شده که برخی از این اهداف محقق و برخی در حال تحقق است.

موسوی در پایان گفت: امیدواریم با همت و پشتیبانی سلسله مراتب فرماندهی روند برگزاری این همایش‌ها تداوم و تقویت شود.

ناتوانی رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی در غزه

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین روشندل در این همایش با تاکید بر محبت و عشق‌ورزی زوجین نسبت به هم اظهار داشت: با آمدن فرزند، نباید عشق همسران نسبت به یکدیگر کم شود.

وی متذکر شد: طبق آیات قرآن کریم با آمدن فرزند خداوند به رزق خانواده وسعت می‌دهد؛ بر همین اساس والدین در حوزه فرزندآوری باید تصمیم مدبرانه بگیرند و از اتخاذ تدابیر نابخردانه که ناخوشنودی خداوند را به‌همراه دارد، پرهیز کنند.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات فلسطین تصریح کرد: اگر رژیم صهیونیستی در قبال شکست عملیات طوفان الاقصی، با موشک‌باران غزه، کودکان و زنان بی‌دفاع را هدف قرار داده به دلیل آن است که اگر این نسل که آن‌ها را به شهادت رسانده، در قید حیات باشند و رشد کنند و به سن جوانی برسند برای آن‌ها یک تهدید بزرگ هستند.

روشندل گفت: اروپایی‌ها که نظریه جایگزینی حیوانات را به جای فرزند در کشور‌های خود و سایر ممالک تبلیغ و برای اجرای این راهبرد فرهنگی تلاش داشتند امروز به ناکارآمدی این نظریه معترف بوده و به دنبال جبران عقب‌ماندگی‌های خود در حوزه فرزندآوری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پایان این همایش از خانواده‌های فرزند اولی نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی تجلیل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->