بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) حادثه قتل در درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد بیش از ۳۰ درصد سالمندان یک بار در عمر خود، سقوط را تجربه می‌کنند سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت
سرخط خبرها

بِه چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۴۲۸۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
بِه چه خواصی دارد؟
دانش‌آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره خواص بِه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر الهه دلشاد با بیان اینکه بِه از جمله شاخص‌ترین خوراکی‌های مخصوص فصل پاییز است، خاطر نشان کرد: بِه دارای خواص شبیه سیب و در بعضی افعال قوی‌تر از سیب است و قسمت‌های مختلف آن اعم از برگ درخت، میوه و دانه آن به شکل‌های مختلف مربا، شربت، کمپوت، پخته و خام استفاده می‌شود.

وی افزود: میوه بِه از منظر طب ایرانی دارای طبع سرد و خشک بوده و هر چه شیرین‌تر باشد سردی و خشکی آن کمتر و به اعتدال نزدیک‌تر می‌شود.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به مقوی قلب و مغز نیز بوده و در درمان افسردگی و کم دلی و غم انتخاب خوبی است.

دلشاد با تأکید بر اینکه حکمت خداوند چنان تدبیر کرده که خوراکی‌های هر فصل متناسب با نیاز‌های همان فصل باشد. تصریح کرد میوه بِه، دوای خوب برای غروب‌های دلگیر پاییز است، که می‌تواند، یک دمنوش معطر بِه و یا یک پیاله مربا باشد.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طرز تهیه دمنوش بِه پرداخت و گفت: میوه بِه را با رنده درشت رنده کرده و روی بخاری یا پارچه خشک کرده و برای رنگدهی بیشتر روی شعله ملایم تفت دهید و مانند چای دم کرده و میل نمایید.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->