بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

ماجرای پیامک کمبود مرغ برای نمایندگان مجلس چه بود؟

  • کد خبر: ۱۹۴۵۳۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
ماجرای پیامک کمبود مرغ برای نمایندگان مجلس چه بود؟
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیامک‌هایی که به نمایندگان مجلس درباره کاهش جوجه‌ریزی و کمبود مرغ ارسال شده است، درست نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدابراهیم حسن‌نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی امروز، سه‌شنبه، در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی خوراک دام و طیور و آبزیان، اظهارکرد: تغذیه در فعالیت‌های دام و طیور بسیار تأثیرگذار است و علوم مربوطه می‌توانند در بازدهی تولیدات این بخش نقش مهمی داشته باشند.

وی افزود: با توجه به خشک بودن شرایط آب‌وهوایی کشور، شرایط سختی برای تولید مواد پروتئینی و تأمین غذا در کشور وجود دارد بنابراین برای تحقق این امر نیازمند فعالیت‌های علمی و فناوری در بخش دام و طیور هستیم که نمونه‌هایی از آن در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مشکلات و گلایه‌های تولیدکنندگان در بخش دام و طیور، اضافه کرد: در حوزه‌های بازرگانی سامانه بازارگاه تأمین ارز لجستیک و حمل‌ونقل مشکلاتی داریم و خود نیز بر آن واقفیم، اما برای رفع آن تلاش می‌کنیم و شرایط تولیدکنندگان در این بخش را نیز درک می‌کنیم.

حسن‌نژاد ادامه داد: شرکت‌هایی در حوزه تغذیه و مکمل به‌صورت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده است که نقش مهمی در افزایش بهره‌وری در تولیدات دام و طیور خواهد داشت.

تکذیب پیامک کمبود مرغ به نمایندگان مجلس

وی با ابراز اینکه پیامکی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر کاهش جوجه‌ریزی و کمبود مرغ داده شده است ضمن رد این موضوع، گفت: هیچ کمبودی در زمینه تأمین مرغ نداریم و سالن‌ها پر از مرغ است و ارسال چنین پیامک‌هایی کار پسندیده‌ای نبوده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهارکرد: ۶۰ کارخانه خوراک دام در کشور وجود دارد که سرمایه‌گذاری خوبی برای کشورمان به حساب می‌آید و باید به‌نحوی رفتار کنیم که نهاده‌های موردنیاز مرغداران به‌صورت خوراک دام در این کارخانه‌ها تولید شود و از طرفی نیاز مصرف‌کنندگان به خوراک باکیفیت را نیز تأمین شود.

نیازمند مردمی‌سازی جدیدی در حوزه دام و طیور هستیم

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با توجه به طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها، گفت: بخش تولیدات دام و طیور بیشترین تأثیر را از مردمی‌سازی یارانه‌ها دیدند و با توجه به تغییرات نرخ ارز مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد شد، اما با وجود این، نیازمند یک مردمی‌سازی دیگر در حوزه دام و طیور هستیم.

میزان جوجه‌ریزی در کشور به ۱۳۰میلیون قطعه رسید

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه "برای تأمین مرغ موردنیاز کشور نیازمند ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در کشور هستیم"، گفت: در گذشته و هنگامی که بنده این معاونت را تحویل گرفتم مشکلات زیادی در ارتباط با جوجه‌ریزی وجود داشت و در ماه‌های اندکی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی به ۱۳۰ میلیون قطعه رسید.

حسن‌نژاد خاطرنشان کرد: در بخش مرغ اجداد، گلّه‌های مادر و در نهایت میزان جوجه‌ریزی کمبود‌هایی وجود داشت که اکنون مرتفع شده است، به‌طوری که در ماه‌های شهریور، مهر و آبان میزان جوجه‌ریزی بین ۱۲۷ تا ۱۳۰ میلیون قطعه بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->