ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیس مجلس: در جامعه نیازمند عقلانیت و فرهنگ عمومی هستیم

  • کد خبر: ۱۹۴۶۳۸
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱
رئیس مجلس: در جامعه نیازمند عقلانیت و فرهنگ عمومی هستیم
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در آیین ملی بزرگداشت روز کتاب گفت: اگر توانستیم در جامعه عقلانیت و فرهنگ عمومی را بستر سازی کنیم و پیش ببریم رشد و حیات اجتماعی اتفاق می‌افتد و اینجاست که سرمایه‌های اجتماعی تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در آیین ملی بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار گفت: موضوع کتاب و کتابخانه موضوعی بسیار مهم ریشه‌دار و اساسی است. به همه کتابداران و همه دغدغه‌مندان این عرصه وآن‌هایی که در تولید و نشر کتاب چه آن‌هایی که در کتابخوانی و توزیع فرهنگ کتابخوانی در کشور تلاش می‌کنند از همه آن‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: ما مسئولین قدر بانوان و ظرفیت‌های که مغفول مانده است به درستی در زمینه‌های مختلف بشناسیم و فرصت‌ها را برای آن‌ها فراهم کنیم به ویژه در حوزه‌های تربیتی آموزشی و فرهنگی که عرصه جولان آن عزیزانی است که می‌توانند بیشترین نقش را ایفا کنند. موضوع تحول در کشور بسیار مهم است ما نتوانستیم آن تحول را در بخش‌های مختلف کشور مثلاً در حوزه حکمرانی در فرهنگ و اقتصاد این تحول‌ها را به وجود بیاوریم.

قالیباف ادامه داد: از کجا و چگونه باید به وجود بیاریم. چه زمانی می‌خواهیم به این موضوع جامعه عمل بپوشانیم. همه ما در این روز‌ها بحثمان اقتصاد و فرهنگ است.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اقتصاد بسیار مهم است، اما اگر بخواهیم این تحول را در اقتصاد انجام دهیم از کجا باید شروع کنیم بنده معتقد هستم مهم‌ترین جایی که باید به آن توجه کنیم مردم هستند جامعه ما است. اگر بخواهیم این تحول در مسئولین ما هم اتفاق بیفتد جامعه است که می‌تواند آن را آغازکند مطالبه کند و پیش ببرد.

وی گفت: بیش از هر چیزی در جامعه نیازمند عقلانیت عمومی و فرهنگ عمومی هستیم حتی اگر مخالفین و منتقدین جدی هم داریم آن‌ها هم اگر مبتنی بر دانش، مهارت و اندیشه با ما مخالفت و انتقاد کنند برای ما خیلی بهتر است کسانی است که با ما همراهی کنند و مجهز به دانش و باور‌های عقلانی نباشند.

قالیباف اظهار داشت: اگر توانستیم در جامعه عقلانیت و فرهنگ عمومی را بستر سازی کنیم و پیش ببریم رشد و حیات اجتماعی اتفاق می‌افتد و اینجاست که سرمایه‌های اجتماعی تولید می‌شود. هر مجموعه‌ای و در هر سطح و کارکردی مگر می‌تواند بدون سرمایه اجتماعی کار خود را پیش ببرد این‌ها هستند که این سرمایه اجتماعی را تولید می‌کنند.

وی افزود: اعتماد که مهم‌ترین سرمایه اجتماعی از همین بستر عقلانیت و فرهنگ عمومی اتفاق می‌افتد. اولویت اول برای حل مشکلات اقتصادی توجه به این فرهنگ سازی و این نگاه است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->