جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقاومت عراق پایگاه آمریکایی «حریر» را هدف قرار داد

  • کد خبر: ۱۹۵۲۷۲
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
مقاومت عراق پایگاه آمریکایی «حریر» را هدف قرار داد
مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه «حریر» وابسته به نیرو‌های اشغالگر آمریکایی را با پهپاد هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از اسپوتنیک، در بیانیه مقاومت عراق آمده است: به کسانی که جهاد کردند به خاطر ستم که به آن‌ها روا شده، اذن جهاد داده شد و خداوند بر پیروزی آنان تواناست.

این گروه مقاومت ادامه داد: رزمندگان مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به جنایات دشمن علیه ملت ما در غزه، پایگاه اشغالگران آمریکایی «حریر» در شمال عراق را با پهپاد هدف قرار دادند و این پهپاد مستقیماً به هدف مورد نظر اصابت کرد. پیروزی تنها از آن خداست، همانا خداوند توانا و حکیم است.

دو حمله به پایگاه نظامیان آمریکا در کونیکو و التنف در سوریه

همچنین خبرنگار اسپوتنیک گزارش داد، انفجار‌های مهیبی در بزرگترین پایگاه‌های آمریکایی‌ها در سوریه، در میدان‌های گاز طبیعی «کونیکو» در حومه دیرالزور و «التنف» در حومه شرقی حمص در نتیجه حملات پهپاد‌ها و موشک‌ها رخ داد.

خبرنگار اسپوتنیک در دیرالزور گفت: در نتیجه حملات موشکی و پهپادی، انفجار‌های مهیبی در میدان گاز طبیعی کونیکو در حومه شمالی دیرالزور که توسط نیرو‌های آمریکایی به عنوان پایگاه غیرقانونی استفاده می‌شود، به وقوع پیوست که مستقیماً به هدف خود برخورد کرد.

این خبرنگار ادامه داد: موشک‌ها و پهپاد‌ها تعدادی تجهیزات و خودرو‌های نظامی را در ورودی پایگاه منهدم کردند، به طوریکه رادار نصب شده روی یک خودروی نظامی هامر آتش گرفت و هواپیما‌های آمریکایی بلافاصله پس از وقوع انفجار‌ها به شدت بر فراز منطقه پرواز کردند.

این خبرنگار خاطرنشان کرد: این حمله به پایگاه آمریکایی در کونیکو دومین حمله در نوع خود است.

به گزارش خبرنگار اسپوتنیک در حمص، حمله موشکی به پایگاه «کونیکو» با حمله دیگری به پایگاه ارتش آمریکا در منطقه «التنف» در مرز سوریه، اردن و عراق همزمان شد. خبرنگار اسپوتنیک در حمص گفت که چندی پیش انفجاری مهیب در پایگاه «التنف» در حومه شرقی استان رخ داد، این حمله، هفتمین حمله از نوع خود در کمتر از یک ماه گذشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->