عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد
سرخط خبرها

طرز تهیه چند دمنوش مناسب برای زمستان + خواص

  • کد خبر: ۱۹۵۴۱۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸
طرز تهیه چند دمنوش مناسب برای زمستان + خواص
در روز‌های سرد پاییز و زمستان بیش از هرچیز دیگری یک فنجان دمنوش داغ می‌تواند بدن انسان را از ویروس‌های این فصل دور کند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از روز‌های طولانی مدت که زندگی‌هایمان با کرونا گره خورده خورده بود، امروز با بدن‌هایی که کمی ضعیف‌تر از پیش از دوران کروناست حضور ویروس‌هایی از جمله آنفلوآنزا و سرماخوردگی را بیش از پیش در این فصل احساس می‌کنیم. شاید بهتر باشد کمی از درمان‌های شیمیایی و مصرف خودسرانه آن‌ها فاصله بگیریم و به دمنوش‌های خانگی که عوارضی هم ندارد روی بیاوریم.

اینجا طرز تهیه چند دمنوش مناسب برای پاییز، زمستان و ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را بررسی می‌کنیم.

دمنوش گل بنفشه: برای درمان سرفه‌های خشک می‌توان از دمنوش گل بنفشه استفاده کرد، این گل مزه بسیار خوبی دارد و به صورت شربت دارویی در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد، به این دمنوش می‌توان گل سرخ را هم اضافه کرد.

دمنوش گل نیلوفر: با توجه به سرمای زمستان و خشکی پوست، دمنوش گل نیلوفر برای رهایی از خشکی پوست توصیه می‌شود فقط کافی است گل نیلوفر را کمی دم کرده و میل کنید.

دمنوش زنجبیل؛ برای سرماخوردگی بسیار موثر و مناسب است، زنجبیل تازه را به میزان یک قاشق غذاخوری در ظرفی مناسب رنده کنید، سپس با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و داخل صافی ریخته و تفاله آن را بگیرید، این دمنوش بدن را به یک بخاری سیار تبدیل کرده و از ویروس‌های سرماخوردگی در امان نگه می‌دارد. زنجبیل به نوعی پیشگیری کننده قوی برای سرماخوردگی است، از این نوشیدنی در مناطق خیلی سرد یا برای افرادی که بدن‌شان ایمنی کمتری دارد، استفاده می‌شود. همچنین با مصرف دمنوش گشنیز می‌توانید از بروز سرماخوردگی پیشگیری کنید، حتی نوشیدن این دمنوش علائم سرماخوردگی را هم در مدت کوتاهی از بین می‌برد و در عرض دو روز حال تان خوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا مخلوط چای کوهی ۵ قاشق غذاخوری، گل ختمی ۵ قاشق غذاخوری، آویشن شیرازی یک قاشق چایخوری را در یک قوری آبجوش دم کنید و این دمنوش را طی زمان ابتلا به‌صورت روزانه مصرف کنید.

دمنوش نعنا: برگ‌های سبز نعناع دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدمیکروبی، ضدویروسی و ضدسرطانی فراوانی هستند. از این‌رو، مصرف دمنوش نعناع در روز‌های سرماخوردگی به کاهش سطح التهاب در بدن، تقویت سیستم ایمنی و تسکین گلودرد کمک می‌کند. اگر می‌خواهید که از خواص بی‌نظیر نعناع برای تسکین گلودرد بهره‌مند شوید، می‌توانید برگ‌های تازه نعناع را کمی بکوبید تا عصاره آن خارج شود. سپس مانند چای سیاه، این برگ‌های کوبیده را همراه با آب نسبتا جوش دم کنید و دمنوش نهایی را با یک قاشق چای‌خوری عسل مصرف کنید. ترکیب دمنوش نعناع و عسل، یک ترکیب بسیار باکیفیت و عالی برای تسکین گلودرد خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->