ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش ۴۸ هزار نفرساعتی برای پاکبانان مشهدی | سرانه آموزشی پاکبان‌ها افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۹۵۵۴۷
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲
آموزش ۴۸ هزار نفرساعتی برای پاکبانان مشهدی | سرانه آموزشی پاکبان‌ها افزایش می‌یابد
دومین دوره آموزشی پاکبانان مشهدی طی ۴۸ هزار نفرساعت برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز دومین دوره آموزشی پاکبانان مشهدی با عنوان بهداشت فردی، آسیب‌های شغلی، ایمنی فعالیت در بزرگراه‌ها و عملیات زمستانه با حضور پاکبانان مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد برگزار شد. این دومین دوره ضمن خدمت تخصصی پاکبانان در سال ۱۴۰۲ است که با هدف ارتقای علمی و دانش فنی آن‌ها برگزار می‌شود؛ در نیمه اول امسال بیش از ۶ هزار پاکبان در دوره آموزشی با موضوع اصول خود‌مراقبتی شرکت کردند.

دوره‌هایی که باید مستمر برگزار شود

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه دوره‌های آموزشی ویژه پاکبانان از این به بعد به صورت مستمر برگزار خواهد شد تأکید کرد: اهمیت آموزش بر کسی پوشیده نیست و باید دوره‌های آموزشی ویژه پاکبانان به صورت مستمر برگزار شود، چون این کار باعث می‌شود اشکالات و اتفاقاتی که پیش از این رخ داده است، برطرف شود، ضمن اینکه آموزش تخصصی تأثیر مستقیمی در محیط کار دارد.

احسان نجاری‌مقدم ادامه داد: ما برای آموزش ارزش قائل هستیم و اگر بستر مهیا باشد، سرانه آموزشی پاکبانان به‌طور قطع بیش از این افزایش پیدا خواهد کرد تا به نتایج بهتری برای این گروه شغلی و شهر مشهد منجر شود. البته پیش از این یک دوره آموزشی چهارساعته در تابستان برای پاکبانان برگزار شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها، چهار ساعت دوره آموزشی تخصصی هم در پاییز با موضوع‌های ایمنی در کار بهداشت فردی، آسیب شغلی و عملیات زمستانه درحال برگزاری است.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای ایمنی پاکبانان و افزایش آن‌ها در این‌باره گفت: از آنجایی که بحث ایمنی پاکبانان بسیار مهم و حائز اهمیت است، در برنامه آموزشی پاکبانان دو ساعت هم آموزش‌های ایمنی گنجانده شده است، البته در کنار این آموزش‌ها ما در معاونت خدمات شهری شهرداری تلاش خواهیم کرد تا تجهیزات ایمنی جدید و به‌روز برای حفظ جان پاکبانان تهیه شود.

نجاری‌مقدم همچنین به برنامه‌ریزی‌های معاونت خدمات‌شهری برای برگزاری دوره‌های تخصصی ویژه پاکبانان اشاره کرد و توضیح داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است هر پاکبان در سال و در مجموع ۴۸ هزار نفرساعت آموزش تخصصی دریافت کند که براساس همین برنامه، در نیمه اول امسال دوره آموزشی خودمراقبتی برگزار شد که ۶ هزار پاکبان شهر در آن شرکت کردند.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: دوره آموزشی بهداشت فردی و آسیب‌های شغلی، سومین سال متوالی است که برگزار می‌شود و امسال هم از ۲۸ آبان‌ماه تا ۲۲ آذرماه، ۶ هزار پاکبان مشهدی آموزش‌های لازم در این باره دریافت خواهند کرد.

آموزش‌های پاکبانان باید تخصصی‌تر دنبال شود

مدیرکل دفترنوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد نیز با اشاره به لزوم برگزاری دوره‌های تخصصی برای افزایش دانش و مهارت کارکنان و پیمانکاری شهرداری مشهد گفت: ما در عصری هستیم که اگر برای هرکاری تخصص و دانش و مهارت نداشته باشیم آن کار به نحو احسن انجام نمی‌شود و برای همین لازم است که در دوره‌های مختلف زمانی، دوره‌های تخصصی برای افزایش دانش و مهارت کارکنان برگزار شود.

مرتضی رضوی‌نژاد با تأکید بر برنامه‌ریزی برگزاری دوره‌های تخصصی‌تر ویژه پاکبانان تصریح کرد: در حوزه پاکبانی تلاش زیادی برای برگزاری دوره‌های آموزشی شده است، اما تا امروز دوره تخصصی‌ای برای این شغل پیش‌بینی نشده است که براساس برنامه‌ریزی‌ها در دفتر تحول سازمانی شهرداری قرار است تا این آموزش‌ها برای حوزه پاکبانی با طراحی دقیق‌تر، به‌ویژه در حوزه ایمنی، تخصصی‌تر و با جزئیات بیشتر ارائه شود.

سطح‌بندی برای دریافت آموزش تخصصی

وی در ادامه از تخصصی‌تر شدن آموزش‌های ضمن خدمت شهرداری خبر داد و بیان کرد: یکی از مسائلی که سازمان شهرداری‌ها و وزارت کشور به دنبال تقویتش است و به آن توجه دارد، آموزش ضمن خدمت تخصصی برای کارکنان و پیمانکاران شهرداری براساس سطح‌بندی افراد شرکت‌کننده در آن است. ما هم در شهرداری به این سمت حرکت خواهیم کرد و در صورتی که آیین‌نامه‌ای هم لازم باشد تهیه خواهد شد تا افراد مشغول در حوزه‌های مختلف شهرداری سطح‌بندی شوند و آموزش تخصصی دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->