مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

ماجرای رفتار غیرمعمول ۲ پاکبان در مشهد چه بود؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۸۱۲۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳
ماجرای رفتار غیرمعمول ۲ پاکبان در مشهد چه بود؟ + فیلم
پس از آن که مدیر روابط عمومی شهرداری مشهد در واکنش به انتشار فیلمی از رفتار عجیب ۲ پاکبان و تخلیه محتویات کیسه زباله در داخل باغچه گفت: این تصاویر، تازه نیست، وی در مطلبی نوشت که این ویدئو مربوط به زمان فعلی است و آن را پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح روز گذشته فیلم دوربین مداربسته از رفتار غیرعادی دو پاکبان در مشهد با واکنش‌های زیادی در فضای مجازی روبرو شد. فیلمی که دو پاکبان به همراه خودروی جمع آوری زباله سطح شهر در کنار عابر پیاده توقف می‌کنند و پاکبان‌ها پس از آن که کیسه زباله‌ای را به دست می‌گیرند محتویات آن را در باغچه کنار عابر پیاده تخلیه و کیسه خالی را در خودروی حمل زباله می‌اندازند!

اسماعیل شیخانی، مدیر روابط عمومی شهرداری، ساعتی پس از بازنشر گسترده فیلم این رفتار غیرمعمول دو پاکبان به خبرنگار فارس در مشهد گفته بود: طبق استعلام ما، فیلم رفتار دو پاکبان و تخلیه محتویات کیسه زباله در داخل باغچه کنار عابر پیاده مربوط به یک سال پیش است.

این در حالی است که امروز، اسماعیل شیخانی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود نوشت: در مورد ویدئوی دو پاکبان مشهدی اعلام کردم مربوط به یک سال پیش است. با بررسی صورت گرفته مشخص شد ویدئو جدید است.

وی افزود: بابت اشتباهم عذرخواهم، کم و کیف ماجرا حتما پیگیری می‌شود. حرف اصلی، اما پابرجاست؛ اگر دو پاکبان اشتباهی کرده اند نباید زحمات تمام قشر زحمتکش پاکبانان مشهد را زیر سوال برد.

ماجرای حواشی پاکبان‌ها چه بود؟

این در حالی است که فرخنده، مدیر روابط عمومی معاونت خدمات شهری شهرداری اظهار کرد: شب گذشته و پس از انتشار گزارش در خبرگزاری فارس در مورد این موضوع، تحقیقات بیشتری کردیم. مشخص شد این فیلم تازه و مربوط به زمان فعلی است.

وی افزود: پس از تحقیقات مان متوجه شدیم علت این رفتار غیرعادی، اختلاف شخصی بین مغازه قهوه فروشی و دو نفر از پاکبانان بوده و هر دو طرف این ماجرا مقصر بوده اند.

مدیر روابط عمومی معاونت خدمات شهری در توضیح علت این اختلاف گفت: همکاران پاکبان، چندباری به صاحب مغازه قهوه فروشی تذکر داده اند که زباله اش را در یک کیسه جمع آوری نکند. چون حجم آن زیاد است و کیسه زباله پاره می‌شود. اما صاحب مغازه هم اصرار به همین اقدام کرده است. پاکبانان هم به دنبال همین اختلاف، کیسه زباله را در باغچه روبروی قهوه فروشی تخلیه می‌کنند.

وی تاکید کرد با دو پاکبان متخلف برخورد صورت خواهد گرفت و پیگیر این ماجرا هستیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->