تاکنون ۱۵۰۰ فلسطینی در جنگ غزه بینایی خود را از دست داده‌اند معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تعویق افتاد ترکیه برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد استقبال رسمی عارف از نخست وزیر ازبکستان در تهران (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد
سرخط خبرها

انصارالله یمن: منتظر چنین روزی بودیم | حملات ما تا نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت

  • کد خبر: ۱۹۵۶۸۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
انصارالله یمن: منتظر چنین روزی بودیم | حملات ما تا نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با اشاره به اینکه عملیات صنعا علیه صهیونیستها ادامه دارد، گفت که حملات یمن، اهداف مهم اقتصادی و نظامی صهیونیستی را هدف قرار داده و به اهداف خود نیز رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که توقیف کشتی رژیم صهیونیستی توسط این کشور، در راستای مشارکت علنی صنعا در نبرد طوفان الاقصی است.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، روز گذشته، رسما در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین از این به بعد تمام کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله قرار خواهد داد.

القحوم هم با اشاره به اینکه عملیات بزرگ یمن با پهپاد و موشکهای بالستیک با بُرد دو هزار کیلومتر ادامه دارد، به شبکه المیادین گفت: حملات یمن، اهداف مهم اقتصادی و نظامی صهیونیست را هدف قرار داده و به اهداف خود نیز رسیده است.

وی با بیان اینکه عملیات یمن علیه تل‌آویو تا پیروزی فلسطین و نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت، تأکید کرد: در برابر حملات صهیونیستی به ملت فلسطین دست بسته نخواهیم ماند.

سرلشکر «علی الموشکی» معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن، بعدازظهر امروز گفت: «منتظر چنین روزی بودیم تا آنچه می‌خواستیم در قبال دشمن و افرادی که پشت آن ایستاده‌اند، انجام دهیم. ما در کمک‌رسانی به مردم فلسطین از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد».

او در ادامه اظهار داشت: «با اهداف در اراضی اشغالی و خارج از آن تا جایی که امکاناتمان پاسخگو باشد و بتوانیم، مواجه خواهیم شد. موضع جمهوری یمن روشن و صریح است و ما تا زمان توقف تجاوزات اسرائیل به اقداماتمان ادامه خواهیم داد».

ارتش یمن تاکنون در حمایت از مردم غزه چندین بار بندر ایلات در جنوب اراضی اشغالی فلسطین را هدف حمله موشکی و پهپادی قرار داده‌اند و یک کشتی اسرائیلی را تحت کنترل خود درآورده‌اند.

سرلشکر الموشکی همچنین تصریح کرد: «کشتی‌های اسرائیلی در هر کجا که باشند، اهداف مشروع ما هستند و ما پیشتر هشدار داده بودیم و در اجرای هشدار خود تردید نخواهیم کرد».

«محمد القادری» فرمانده لشکر دفاع ساحلی یمن نیز در این باره گفت: «ما کاملا آماده هستیم و تجهیزات لازم را مهیا کرده‌ایم و به ملت یمن اطمینان می‌دهیم که نیروها برای اجرای هرگونه مأموریت رزمی از آمادگی برخوردارند».

القادری در ادامه اضافه کرد: «ما در حال ورود به مرحله جدیدی هستیم که طی آن شاهد تحول ویژه‌ای در نیروهای دریایی و دفاع ساحلی خواهیم بود. ما در بخش‌های گسترده‌ای از سواحل غربی مستقر هستیم. برای تعامل با تحولات، تسلیحات و موشک‌های لازم با کالیبرهای و بردهای مناسب در اختیار داریم و قادر هستیم در هر زمان و مکانی که بخواهیم [به دشمن] ضربه بزنیم».

او همچنین در پایان در خصوص هر گونه ورود غیرقانونی و مداخله نیروهای خارجی به آب‌های سرزمینی و جزایر یمن هشدار داد و تاکید کرد در صورت مداخله، نیروهای متجاوز هدف مشروع نیروهای مسلح یمن خواهند بود و پاسخ مناسب را دریافت خواهند کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->